Kiborulók

2013. szeptember 04. 17:43

Antal János szerkesztőt három évig nem zavarta a 2011-es Lomnici-ügy, de még a szépfejű Obersovszky Péter gyalázatos Schmitt-interjúja sem.

2013. szeptember 04. 17:43
- winston -
vagy.hu

„Nagyjából ennyi, dulifuli, morciporci. Hogy miért tudok gúnyosan nevetni ezen az egészen? Mert Antal János szerkesztőnek három év kellett ahhoz, hogy csúf szakmaiatlansággal, árulással, manipulációval és propaganda-terjesztéssel vádolja meg kenyéradóját. Addig valami miatt ez nem zavarta. Nem zavarta a 2011-es Lomnici-ügy, nem zavarta az Operaháznál tartott tüntetés beszámolójának legdurvább meghamisítása 2012 elején, de még a szépfejű Obersovszky Péter gyalázatos Schmitt-interjúja sem zavarta. Ha igen, jól leplezte, de biztosan nem írt felháborodott leveleket az MTVA főnökének. (…)

Csak halkan megkérdezném: ha 2011 januárjában megkapta volna azt a műsort, amit jól csinált volna, ha valaki mondta volna neki, hogy fapapucs, ha továbbra is jófiú lett volna, olvasnánk ma ezt a levelet?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!