TV2 – Kavarás a négyzeten

2013. augusztus 05. 14:47

A TV2 műsorrendjét szerintem bárki jobban meg tudná csinálni, mint ők.

2013. augusztus 05. 14:47
SirAdamLacoste
MűsorVízió

„A TV2 szerintem hivatalosan is az a csatorna lett, aki nem törődik a nézőivel és olyan emberekkel dolgoztat, akik nem értenek a munkájukhoz. Igazán nem tudok mást elképzelni, csak azt, hogy valaki suttyomban rakosgatja a műsorokat (beépített ember?), mert szakmáját tanult munkás ilyet csinálna? Jó, kábeltévén lehet nem lenne nagy eresztés, hír, ha a csatorna naponta variálna a műsorrenddel, de egy országos adó esetében ez több, mint kellemetlen, mit kellemetlen? Ciki. (…)

A TV2 műsorrendjét szerintem bárki jobban meg tudná csinálni, mint ők. Vagyis úgy gondolom, hogy a sorozatok pakolgatása, a főműsoridő telenyomása filmekkel nem a legideálisabb műsorstruktúra országos televízióra. Nem tudnak kitörni az RTL Klub másolásából, ha megnézzük, szinte ugyanolyan a felépítése a két adónak. Az más kérdés, hogy az RTL-nél tudják, hogyan kell nézetté tenni egy műsort.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!