Félidőben – lemaradó fiúk, kifogástalan lányok

2013. augusztus 01. 08:33

Túl vagyunk az úszóversenyek felén Barcelonában: egy arany, egy ötödik és egy hatodik hely a mérlegünk, emellett három országos csúcs született.

2013. augusztus 01. 08:33
Pásztory Dóra
Ússzon velünk!

Gyurta Dani, Bernek Péter és Balog Gábor is csütörtökön mutatkozik be Barcelonában, míg Gyurta Gergely és Verrasztó Dávid csak a hétvégén lesznek érdekeltek.

A lányok viszont már mind rajthoz álltak és szereplésük eddig kifogástalan. Kapás Bogi és Jakabos Zsuzsa is kettőből kétszer döntőbe jutott, Hosszú Katinka világbajnoki címén túl országos csúcsot úszott 100 háton, egyéni csúcsát döntötte meg 200 gyorson és a harmadik legjobb idővel várja a 200 pillangó döntőjét. Verrasztó Evelynt csak első nap láthattuk 100 pillangón, de javított egyéni legjobbján és az elődöntőig jutott.

Ezzel szemben ott van Cseh Laci, akibe nem lehet belekötni, viszont Pulai Bence, Takács Krisztián, Biczó Bence és Kis Gergő is elmaradt idei legjobb idejétől azokban a számokban, amelyekben rajthoz álltak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2013. augusztus 01. 08:55
Várjuk ki a végét.Nekem mindegy, fiúk, vagy lányok. Legyenek mind sikeresek.
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 01. 08:42
Csak egyszer úszna a "lemaradókkal" egy súlycsoportban ez az akárki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!