A mikrofonállvány előlép

2013. augusztus 29. 12:30

Most például pincsikutyájukat, az alákerdező Obersovszky Pétert nevezik ki az Este című, elvileg független, közszolgálati műsor élére.

2013. augusztus 29. 12:30
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Hírhatár

Obersovszky volt az, aki az újságírás elemi szabályait szembe köpte, amikor Schmitt Pál megbukott a szakdolgozata plagizálásával, és csak azokat a kérdéseket nem tette fel a köztársasági elnöknek, amelyeket egy óvodás is logikusnak talált volna.

Muszáj tiltakozni, hogy egy ilyen immorális ember vezesse azt a műsort, amelynek költségeit az adófizetők polgárok állják. A demokratikus pártok szavazóinak befizetéseiből is kapja fizetését az Orbán-rezsim mikrofonállványa, így aztán nem lehet nem követelni a kinevezés visszavonását. Ezzel a döntéssel a Fidesz tovább szűkíti az ellenzék megszólalási esélyeit, amelyet demokratikus ellenzék nem köteles elfogadni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oscar Rionavelli
2013. szeptember 09. 17:39
Gréczy mostanában Demokratikus Ferenc diplomáit kereste, azért volt eltűnve.
tango47
2013. szeptember 01. 00:21
Hát én az ominózus beszélgetést nem láttam, de abban biztos vagyok, hogy ha Obersovszky azzal nyitott volna, hogy először is jól pofán vágja interjú-alanyát, akkor ma már Pulicer emlékdíjjal büszkélkedhetne. Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy Gréczy sem mutatna ilyen oxigén-hiányos posztokat, ha néha kibújna egy-egy pillanatra a Böszme ánusából.
Gombóc XVI. Artúr
2013. augusztus 31. 16:41
Nagyon vicces vagy Zsoltika, hogy pont te beszélsz pincsikutyáról...
dolby_dolby
2013. augusztus 31. 16:41
A lényeg az, Zsolti, hogy te senkinek sem vagy a mikrofonállványa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!