Obersovszky újratöltve

2013. július 26. 16:14

Hogy „Tímea” mitől nem „képviselő asszony”, elképzelésem sincs, miképp arról sem, hogy akár ő, akár Lukács miért nem csapta le egyből a magas labdát.

2013. július 26. 16:14
Szegő Péter
hvg.hu

„Előrebocsátom: nem vagyok feminista.

»Bocsásson meg Tímea, hadd kezdjem képviselő úrral« – mondta a Királyi 1-en 2013. július 21-én 19.06 körül, A lényeg című műsor elején a Nyüzsi olvasóinak körében méltán népszerű Obersovszky Péter. »Tímea« Szabó Tímea – hivatalosan: Timea –, a PM társelnökeként formálisan független képviselőnő volt, míg a »képviselő úr« a szocialista Lukács Zoltán.

Hogy »Tímea« mitől nem »képviselő asszony«, elképzelésem sincs, miképp arról sem, hogy akár ő, akár Lukács miért nem csapta le egyből a magas labdát.

Ja, hogy úgy kell nekem, miért néztem a királyit? Kizárólag azért, mert azt hittem, hogy közvetítik a magyar női vízilabda-válogatott – nem, továbbra sem vagyok feminista – világbajnoki nyitómeccsét.

Tévedtem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bsandor
2013. július 28. 22:38
Kérjük vissza a pedofil Verebest a köztévére,Obersovszky nekem szent,Bethlent hiányolom,a Dunát keveset nézem....a banánhéjat sem
fátyolka
2013. július 28. 22:38
Ember, hát hogy mondhatsz ilyet? A Rocky és Bakacsin kalandjai talán "méltán" alacsony nézettségű szerinted? Az egyetlen tartalmas kikapcsolódást kínáló program az egész KözTV-Közgép univerzumban.
puszika
2013. július 28. 22:38
Tévedtél? Mint mindig. Te Szegő Péter a "Tévedések vígjátéka"vagy!!
Agnieszka
2013. július 27. 20:35
Hát, ez tényleg nem nagyon szép, dehát, reméljük, legközelebb nem lesz ilyen hiba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!