Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Viszlát, magántulajdon, éljen a sikítva menekülő tőke Magyarországa

2013. július 27. 12:34

A jogbiztonság hiányát Európában nem tolerálják.

2013. július 27. 12:34
Gót
Pécsi Stop

„Irgalmatlan tempóban mentik ki tőkéjüket a külföldi tulajdonú bankok Magyarországról a magántulajdon megszűnő szentsége miatt. A kormány erre válaszul tette rá a kezét a takarékszövetkezetekre: majd azok adnak hitelt.


Menekül a pénz az országból. Áprilisban 212 milliárd forint, májusban újabb 178,7 milliárd forint külföldi forrás hagyta el az országot a legfrissebb statisztikák szerint, bizonyítványt osztva az eddigi gazdaság-politikáról. A bankok véleményt mondtak: a jogbiztonság hiányát Európában nem tolerálják.
 
Tőlünk nyugatabbra bukott politikusnak számítana az, aki reggel felkel és egy 10 órára szervezett sajtótájékoztatón bedönti a tőzsdét vagy a forintot. Mivel jelenleg a magántulajdon szentsége nem érvényesül kis hazánkban, így az sem nagy történet, hogy sohasem várják meg a politikusok a világmegváltó gondolataik bejelentésével a tőzsde zárását, amit még Barack Obama is követendőnek tart.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. július 28. 10:50
a legjobb az lenne ha a bankok is elmennének mint a tankok...
justiceforhungary
2013. július 28. 10:50
''. A bankok véleményt mondtak: a jogbiztonság hiányát Európában nem tolerálják.'' ja és kiloptak 10-20 ezer milliárdot a magyar emberek zsebéből a liberáltőke pedig megtapsolta az évszázad csalását amikor ez történt akkor volt jogbiztonság ugye ? ülj le egyes
Fakuttya
2013. július 28. 01:15
Rettentő csapás, hogy a zsebtolvajok elhúzzák a belüket. A boldog békeidőben elegánsan fejbelőtték magukat.
Fakuttya
2013. július 28. 01:13
Már Antallt is ezzel riogatták, Wassergót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!