Rettegésmarketing

2013. július 22. 17:11

Gerendás sohasem akart elmenni, csak pénzt keresni.

2013. július 22. 17:11
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

„Március legvégén arról értekeztünk: Gerendás a saját elvbarátainak sem kellett, elfelejtették, ezért elmegy. Ehhez talált egy remek kifogást, ami ebben az országban és szerte Európában adu ásznak minősül: a tomboló antiszemitizmust.

Azonban abban a cikkben óriásit tévedtünk. Gerendás sohasem akart elmenni, csak pénzt keresni. (…)

Kevésbé vagyunk már fasiszták? Nem korrupt az ország? A szélsőjobboldali, náci kereskedelmi tévék a gagyi tehetségkutatók helyett Gerendás egész ország által imádott, legendás dalait játsszák?

Egyik sem. Nem változott semmi. Pontosabban csak egy valami. Segítenek a barátok, ahogy bajban lenni szokott. Jönnek a felkérések, a koncertek, még egy darabig. Most van igény az új albumra, most kell hát nyomulni. Hogy ez a lemez sem fog elfogyni? Hogy hallgatás nélkül porosodnak majd a polcon? Hogy félév múlva ugyanúgy nem lesz kíváncsi senki a zenéjére az V. kerülettől Siófokig, mint eddig?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. július 22. 22:18
Szegény Gerendás, amikor az érdektelenség miatt elmaradt koncertje után be kellett ülni e a fos Lexusába. Brü-hü-hü, zsepit gyorsan.
Rike
2013. július 22. 22:01
Igen. Itt sok minden megfontolandó. Egyrészt néhány hőzöngő barmon kívül nincs az országban antiszemitizmus, mert az a kultúrával és a keresztény erkölcsvel összeegyeztethetetlen,és mint ilyen nem lehet magyar jellemző, nem is volt soha, mert ez egy kultúrált és keresztény ország A századok során néhány erkölcsi hulla kihasználta a népekben normálisan meglévő anti-alienizmust (idegengyűlöleett) hogy kiélhessse szadista hajlamait meg rabolhasson is picit büntetlenül. Másrészről pedig itt ragadt néhány túlélő akinek a szüleit a kultúrált és keresztény országlakosok véletlenül életben hagyták. Ezek rettegnek. Mintahogy a délvidéki nemszerbek is mert emlékeznek. Ilyenkor ha fél az ember hát hajlamos akár még félreértelmezni és antiszemitizmusnak nevezni ami amúgyúgy tényleg antiszemitizmus. Csak n
fátyolka
2013. július 22. 20:25
Nem tudom értékelni Gerendás zenéjét.
tóth mária
2013. július 22. 20:20
nemzeti nick: neked csőlátásod van! nyisd ki a klf. tv-csatornákat, 98%-ban KIK ülnek ott még ma is? tisztelet a kivételnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!