Árvízi kampánycsend

2013. június 13. 09:46

Mesterházy mester! Most mutasd meg, mit tudsz! És ne mitugrászként!

2013. június 13. 09:46
Szil
Gondola

„Tarts mértéket! Akik a vélekedések árjába túlságosan belemerülnek, az elsodorja őket, és már nem érzékelik a valóságot.

Árvízi kampánycsend hétfőig vagy keddig? Esetleg még több napig, a teljes magyarországi Duna szakasz fenyegetettségéig?

Pártelnök Úr: Hic Rhodus, hic salta! (Aesopus 203. meséjében egy ókori pentatlonista (öttusázó) azzal dicsekszik, hogy ő a Rhodos szigeti versenyen roppant nagyot ugrott, és versenyének tanúira hivatkozik. Erre mondja valaki: »Barátom, ha úgy van, nincs szükség tanúkra. Itt van Rhodos, itt ugorj«.) Magyarul: Most mutasd meg, mit tudsz!

Hozzá kell tenni, hogy az ókori pentatlonisták nem »mitugrászként« ugráltak. A pentatlont Kr. e. 708-ban, a 18. olümpiai játékokon vezettek be a következő versenyszámokkal: távolugrás, stadionfutás, diszkoszvetés, gerelyhajítás és birkózás.

Mesterházy mester! Most mutasd meg, mit tudsz! És ne mitugrászként!

A valóság talajáról rugaszkodj neki, ne a vélekedések árjából próbálkozz!

Végül is ez dönti el, hogy hétfőig, keddig, vagy még tovább tart majd az általad meghirdetett treuga dei (istenbékéje).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holmes
2013. június 13. 13:44
A magyar politikusok csak azon tudnak marakodni, ki tett tobbet a viz kiuzeseert. Azon persze egyik se gondolkodik el, hogy azt a vizet inkabb itt kellett volna tartani! http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/06/szeressetek-vizet.html
Tyrker
2013. június 13. 11:07
Ennek az írásnak a szemlézésével elkéstetek. Közel egy héttel ezelőtt jelent meg. Az „A Duna hétfő helyett várhatóan kedden tetőzik Budapesten” mondat végül nem vált valóra - a Duna a korábbi várakozásoknak megfelelően hétfőn hajnalban tetőzött.
pedroamigo
2013. június 13. 11:03
Szó mi szó a vörösök tényleg csendben vannak. A fidesz viszont nem, működteti a NER-t, tegnap már teljes gőzzel gyűlölködött. Ez a szerzőt nem zavarja gondola ehhez elég egy fél is, Meseházy. (Remélem a kinder tojást azért ki bírja rakni a gyerkőcnek...)
szalámis hegedű
2013. június 13. 10:37
Hazudós, tolvaj, hazaáruló, mutyizó, multikat támogató, csaló, szegényellenes. Ha valaha, valaki azt mondja nekem, hogy egyszer ezek a jelzők a Fideszt fogják jellemzni, kételkedtem volna az épelméjűségében. Ma annak az épelméjűségében kételkedek, aki ezt nem látja kristály tisztán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!