Mindkét furmint kierjedt

2013. május 29. 07:10

Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest, hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa.

2013. május 29. 07:10
Ungváry Krisztián
Facebook

„Ma jutottam el végre odáig hogy a 100 éves Furmint és a »fapados« változata (amiből habzóbort akartam csinálni) is teljesen kierjedt. Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa. Még nem tudok nyilatkozni melyik lesz a befutó, de eddig a Pinotnak vannak legjobb esélyei - azt iszom legszívesebben. A Muskotályt száraz verzióban a jövő héten töltöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2013. június 05. 16:54
Nem kell annyit inni a mérés előtt, és akkor pontos lesz!
sellafield1957
2013. május 29. 13:07
egy mérés nem mérés történész uram , a rizicó az rizicó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!