Szepesi Niki most már prűd

2013. május 28. 22:04

Szepesi Nikolett Dopeman-nek elmondta: barátja azt kérte a szexmániáról szóló könyvéért cserébe, hogy az olimpikon vigye el őt egy Barça-meccsre.

2013. május 28. 22:04

A DopeManTV-nek Szepesi Nikolett kijelentette: most már prűd, mivel komoly párkapcsolatban él. Hozzátette viszont: bár prűd, de szexmániáját a párkapcsolatában továbbra is kiéli, vagyis „kiéltetik” vele.

Dopeman kijelentette: remélte, róla is lesz egy fejezet az Én, a szexmániás című könyvben, és Niki nem a kétpercesek között ír róla. „Bár, ahogy néztem, te hatperceseket írsz. Ha jól mész, legközelebb Örkényt utoléred” – tette hozzá a rapper. Az úszónő elmondta: barátja nem fogja elolvasni a könyvet, annak megírásáért cserébe pedig azt kérte Nikitől, hogy vigye el őt egy Barça-meccsre.

A könyvet bemutató rapper azt tanácsolta Nikinek, hogy ha büntetőpere lenne a könyvben említettek miatt, akkor a rendőröknek a „nem emlékszem” mondatot ismételgesse.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fradi44
2013. június 01. 15:23
Két hülye között egy cigány K-:)
basatu
2013. május 29. 16:29
Nekem úgy rémlik hogy az úszó pápa idején is felszínre kerültek ezek a dolgok,csak akkor gyorsan elsikálták,de most robban a bomba ha komolyan elkezdenek ezzel a témával foglalkozni. Sok fej lehullik,és sokan lesütött szemmel vagy zacsival a fejükön fog közlekedni!
butaliba
2013. május 29. 14:07
Ritka sok hülye hozzászólást lehet olvasni.Azért,mert szegény lány (odavan a )facér,ne ítélje el senki.Nem játsza meg magát,bevallja,hogy szereti.És fiatal egészséges testként nem potrohos vén lottyadt pénzes faszikkal dugott,hanem jóalakú fiatal kanokkal.Nem erőszakolt meg senkit.Nézzen mindenki a tükörbe! A könyvért pénzt kap, ami a megélhatéséhez hozzájárul.Hányan írnak un.könyvet? Sajnos ez a bulvárvilág ,erre vevő a "Nép" .Ez az én véleményem
Wazze
2013. május 29. 12:20
Prűd, nem prűd, én dugnám, mint cigány a lopott bringát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!