Segítettem egy hajléktalanon

2013. május 22. 11:58

Megkért, hogy ha van felesleges ágynemüm, akkor gondoljak már rá, mert az övét (nem az övét, az ágynemüjét! LOL) ellopták!!!!!

2013. május 22. 11:58
Bódi Sylvi
Facebook

„Napi jó cselekedet: segítettem egy hajléktalanon. Megszólított, amíg vártam a piros lámpánál és megkért, hogy ha van felesleges ágynemüm, akkor gondoljak már rá, mert az övét (nem az övét, az ágynemüjét! LOL) ellopták!!!!! Megsajnáltam szegényt és ugyan nem volt felesleges ágynemüm, de hazamentem a tartalék ágynemümért, visszamentem és odaadtam neki. Nem hitt a szemének. Segítséget kért és álmában sem gondolta, hogy az ilyen hamar fog érkezni. Tanulság: Tudom, hogy sokan úgy vagyunk vele, hogy inkább kerülünk mindenfajta érintkezést a társadalom ezen rétegével... Arról nem is beszélve, hogy ha megszólít egy hajléktalan, egyböl általánosítunk és azt gondoljuk »persze, csak lovét akar piára«... Nem tudjuk, hogy pontosan mi az ö múltja, mi az ö története és miért is tart most ott, ahol, de ennek ellenére azt mondom, hogy adjuk meg neki azt a tiszteletet (mielött elutasítanánk), hogy meghallgatjuk, hogy mit is szeretne mondani. Mert lehet, hogy szerencsétlen nem pénzt szeretne kérni, hogy eligya, hanem csak egy párnát, amin álomra hajthatja a fejét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figo
2013. május 22. 15:31
"Megkért, hogy ha van felesleges ágynemüm, akkor gondoljak már rá, mert az övét (nem az övét, az ágynemüjét! LOL) ellopták!!!!! " Ezen beszartam, ilyen szar poént már sz óvodában sem sütöttem volna el, de hát ha mára már nem volt pucér fotó róla, akkor kell az ilyen "hír" is.
lavor
2013. május 22. 15:27
LOL!
ciseaux
2013. május 22. 14:32
Az eddigi hozzászólók között még nem volt bejegyzés a "májkrém" nevű szociopatától, és baróra szeretném tudni, hogy a Bódi "Sylvi" (Bitch! seriously?). nevű LOL-pita agymenésére neki mi jut eszébe a "baltás"-al kapcsolatban. Ja! Hogy a Bódi Sylvi fejében van egy... OK! My bad! LOL!
Autofocus
2013. május 22. 14:12
Nem sok csövi dicsekedhet el másnap hogy Bódy Sylvi paplanja alatt aludt az éjszaka! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!