Miért röhög a magyarokon a világ MCMXVIII.

2013. április 17. 21:28

Pont Bodokyt elfogultliberálisozni akkora baklövés, hogy még Semjén Zsolt is kitenné otthon a falra.

2013. április 17. 21:28
Szily László
Szily László
Cink

„Akkor ma tartsunk szellemi honvédelmi napot. Bodoky Tamás átlátszós újságíró, egykor indexes kollégám a dán nagykövetségen járt, ahol előadást tartott a korrupcióról, amit egy magyar vendég, valószínűleg üzletember, agresszíven félbeszakított. Ezen a ponton át is adnám a szót Bodokynak, aki a sztorit a Facebookjára posztolta ki. (...)

Ha már mindenképpen a köcsög karaktergyilkosság a kommunikációs alap, legalább csinálnák jól. Pont Bodokyt elfogultliberálisozni akkora baklövés, hogy még Semjén Zsolt is kitenné otthon a falra. Bodoky könyvét, amiben a fideszesek kedvenc szemkilövető gyucsányistáit leplezi le, az Európai Parlament épületében a fideszes EP-képviselők segítségével mutatták be. Bodoky tényfeltáró, és pont ugyanazzal a svunggal nyomult a szocialista- és liberálisközeli kavarógépekre, mint a fideszesekre. Bodkyt mindkét oldal utálja, ami azt jelzi, hogy valamit jól csinál. Egyetlen Google-keresés elég ahhoz, hogy kiderüljön, Bodoky bajnaista ügynök, vagy nem. Nyilván nem a kormány készít föl minden egyes olyan seggfejt, mint aki a dán követségen hisztériázott. De amíg helyettes államtitkári pozíciókba vesznek föl embereket azért, hogy az országot ért kritikákra agresszív pattogással válaszolgassanak, egészen természetes, hogy a törleszkedők még ahhoz képest is túl fognak teljesíteni a szellemi honvédelem frontján.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2013. április 18. 11:36
Nagyon tanulságos. A dánok, valószínűleg megtudták, ha eddig nem volt számukra nyilvánvaló, hogy Dániához képest (tadam!) Magyarország korrupt ország. Nahát, micsoda meglepetés. Magyarországhoz képest pedig Bulgária az, meg Törökország, meg egy csomó, tőlünk még délebbre fekvő vidék, mivel a korrupció nem pártfüggő, hanem az éghajlathoz hasonlóan övezetesen emelkedik észektól délig, gondoljunk csak az egyenlítői napfény erejében kicsúcsosodó afrikai köztársaságokra. De legalább részük volt egy kis aktuálpolitikai folklór-műsorban, ami valljuk be, egy külföldinek megfiztethetetlen élmény. :-)
atila68
2013. április 18. 11:21
Laci! Mi a hír?
kuwiq
2013. április 18. 10:54
B+ öcsi, egy üzleti konferencia eleve nem politikai előadás terepe. Aztán meg ne csodálkozzon a kolléga, ha betámadják, jobb lett volna meg se szólalnia. Ilyen helyen a kapcsolatokat építgetni jönnek össze az emberek, nem egymást égetni. De ha már a haverodnak sikerült hazavágni a partyt, legalább ne a többieket ekéznétek ezerrel, hanem elsunnyognátok a balfenéken. Van az úgy, hogy az ember félreért egy felkérést, istenem, de ez a cikk, meg a mókuskirály megnyilvánulása totális szerepzavarról árulkodik.
Fici7
2013. április 18. 10:50
Több fórumon is ugyan az a stílus megy a jobboldali hozzászólók részéről. Nem az aktuális témáról írnak,inkább a másképp gondolkodókat személyes legyalázásával próbálják elintézni. Tipikus eset amikor egy idősebb nőnél nem a véleményére reagálnak, hanem hogy hogy néz ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!