Könnyű Magyarországon jobboldalinak lenni

2013. március 13. 14:11

Mi, MSZP-sek akkor vagyunk igazán formában, ha nem csak szemből lőnek ránk :).

2013. március 13. 14:11
Török Zsolt
Facebook

Könnyű Magyarországon jobboldalinak lenni, hiszen a jobbos médiában kedveskednek Nekik, esetleg Untersovszky úr alákérdez, és még milliókat is be lehet zsebelni állami és önkormányzati forrásokból. Sokkal nagyobb kihívás baloldalinak lenni. Az MSZP-s politikusokat a jobboldali média zaklatja, hazudozik róluk. Ezzel »szemben« a ballib média EGY RÉSZE pedig megpróbálja szétszedni, sokat kritizálni és élő adásban is sokat közbevágni, mondatot félbeszakítani. Na, ugyanez a ballib média, amely oly' kemény és könyörtelen az MSZP-sekkel, olyan kedves és félénk tud néha lenni a jobbosokkal, még a szélsőséges Pindroch Tamással is. De mi ezt is megoldjuk. Mi, MSZP-sek akkor vagyunk igazán formában, ha nem csak szemből lőnek ránk :) Így is egyre jobban állunk, egyre többen csatlakoznak hozzánk, de gondoljátok el, hol tartanánk már, ha még többen segítenének.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lex Tojás 2009
2013. március 13. 19:20
Lőnek a faszt. Kár belétek. Kötél.
leech
2013. március 13. 19:09
Tokapofa ! Tavasszal vágunk ! /De lehet hogy lövünk./
becike4
2013. március 13. 17:59
Szerencsétlen hülye.
mary
2013. március 13. 17:33
Ez az idióta kihízott disznó már megint pofázik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!