Csatornát vált az Index: itt az Index 2!

2013. január 07. 08:11

A blog.hu-s bloggerek veszíteni fognak, hiszen postjaikat anélkül is el lehet olvasni az Index2-n, hogy ellátogattunk volna a blogjukra.

2013. január 07. 08:11
Szabó Gergely
Webisztán

„Azt gondolom, hogy ezzel a változtatással az Index maga egy domaingubancba lavírozta magát. Van már itt index.hu címlap, index.hu/index2 címlap, blog.hu címlap. Szóval tényleg ezer bőr. A következő lépésben minden elolvasott indexes cikkért egy vicces linket kell majd megosztani a blog.hu-n. Vagy kettőt.

Mindeközben a blog.hu-s bloggerek veszíteni fognak, hiszen postjaikat anélkül is el lehet olvasni az Index2-n, hogy ellátogattunk volna a blogjukra. Persze minden blog.hu-s blogger ingyen kapta a tárhelyet és a lehetőséget, úgyhogy tökre rendben van ez így. Végülis a Mandinernek és társainak is meg kell halnia egyszer.

Első, második és harmadik ránézésre az egyértelmű nyertes a sales ügyosztály, mely megpróbálja az ingyen előálló jó bloghus tartalmakat majd indexes »A-B státuszú« tartalomként értékesíteni a kiemelt hirdetők felé. »Megint nő az Index!«. Kilenc és fél millió ábéstátuszú országa leszünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bohócügyi áltitkár
2013. február 18. 23:50
Eddig sem olvastam a retaldál ballibis blogokat, ez sem fog rajta változtatni.
bohócügyi áltitkár
2013. február 18. 23:50
Be mondjuk nem lenne ezzel semmi baj, ha a tisztes újságírási etika szerint járnának el, és nem csak a fizetett bloggerek blogjait emelnék ki, hanem mondjuk egy konzarvatív blogot is rendszeresen köölnének... de ahoz ugye fel kéne nőni, amire a kétbites oldalon remény sincs
bohócügyi áltitkár
2013. február 18. 23:50
hát persze, gondolod az ilyen egybites barmokra mint te egy szint felett van kereslet?
kamasuka
2013. január 08. 00:22
Meg ugye választási év a 2013as, kell nektek a baksis, így amíg ismét nem a Bajnai-féle csodavonal kerül hatalomra, addig kell a propaganda blogszférában is. A biztonság kedvéért az indexen megtartjátok jobb oldalt az összes balos (szocimbi) blogot is, megspékelve gréczyvel és más nagyokosokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!