Olvasom, hogy Fodor Gábor pártot alapít

2013. január 18. 09:05

Hogy szüksége van-e a magyar társadalomnak egy Fodor Gábor vezette liberális pártra, azt csak a választások mutatják meg, ha ugyan a kezdeményezés eljut eddig.

2013. január 18. 09:05
Surján László
Facebook

„Olvasom, hogy Fodor Gábor pártot alapít. Abból indul ki, hogy nincs ma Magyarországon liberális párt. Ebben kétségtelenül igaza van. A még leginkább ide sorolt LMP sem felel meg ennek, és nem csupán a belekevert zöld színek miatt. Mert az is olvasom, hogy Schiffer szerint egy énekben előadott gyilkolásra való felszólítás kevésbé veszélyes, mint egy újságcikkben leírt, mert kevésbé mozgósít. Úgy érzem, a zene nem értése húzódik meg emögött a kijelentés mögött. A dallam, az énekszó ugyanis sokkal jobban hat az érzelmekre, mint a nyomtatott betű.
Hogy azután szüksége van-e a magyar társadalomnak egy Fodor Gábor vezette liberális pártra, azt csak a választások mutatják meg, ha ugyan a kezdeményezés eljut eddig. Már kevesebb, mint másfél év, és megtudjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2013. január 18. 12:37
"Hogy azután szüksége van-e a magyar társadalomnak egy Fodor Gábor vezette liberális pártra, azt csak a választások mutatják meg," Meg azt is ugye, hogy szükség van-e kereszténydemokratára... :D Azért pont Surján helyében én megfontoltabban nyilatkoznék ilyeneket.
impertinent
2013. január 18. 12:35
Surján papa, oszt a maga fantompártjában hányan fizetnek tagdíjat?
mizar
2013. január 18. 11:09
Fodor megalapítja, a hitgyülis Németh Sándor pedig majd beépül és irányítja. Mint az előzőt.
Zokni
2013. január 18. 10:58
Hogy azután szüksége van-e a magyar társadalomnak egy Fodor Gábor vezette liberális pártra, azt csak a választások mutatják meg"- írja, de nem mindig van ez így. Hisz a "keresztény" pártra sem a választóknak, hanem Orbán Viktornak van szüksége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!