Centrifugális erőtér?

2013. január 21. 08:25

A régi-új MSZP-SZDSZ-féle centrifugális erő a középtől a szélre rőpíti ki a különböző szereplőket, így épül a tiszta centripper ellenzéki erőtér.

2013. január 21. 08:25
G. Fodor Gábor
GFG Blog

Nézzük, hogyan állnak most a frontok?

A regisztrációra ráfixálódott Karácsony és társai pillanatokon belül az LMP-t robbantják szét.

Bokros, Fodor és még kit tudja hányan tervezik újabb és újabb liberális párt alapítását.

A Gyurcsány-Bajnai Szövetség, ha lehet hinni a liberásközeli hírforrásnak, akár három új pártot is kihordhat magából. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a facebookon mintegy harmincezer lájkolójuk van, és nem zárjuk ki a személyiséghasadás lehetőségét, akár harminc-hatvanezerre is tehető majd az újonnan létrejövő SZDSZ utódpártok száma.

Eközben a kiváló politikai érzékkel rendelkező Mesterházy-féle MSZP a nemzetpolitikával birkózik: először a FIFA mellé áll, majd Erdélyben kér bocsánatot (mivel az ominózus Mesterházy-mondatot elég nehéz értelmezni, így nem biztos, hogy ez történt).

Kiderült, az ellenzéknek van válasza a centrális erőtérre.

A régi-új MSZP-SZDSZ-féle centrifugális erő a középtől a szélre rőpíti ki a különböző szereplőket, így épül a tiszta centripper ellenzéki erőtér.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2013. január 21. 12:24
" A gondolkodási feladatokat ma gyakorlatilag a Századvég Zrt. látja el a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, ahogy az építkezéseket a Közgép. Pénz, paripa nem számít. Ők az állam agya. Ők találják ki a szóvirágokat, amiket aztán Orbán Viktor turulok és hasonló nippek társaságában elszaval. Sőt, ők delegálják a kormányszóvivőt. Ha valaki tudja, mire is jó ez az egész ámokfutás, azt arrafelé kell keresni. Figyelemre méltó tehát, amikor előáll ennek az agytrösztnek az igazgatója, és közvetlenül is megosztja agyának termését. Biztos nagyon okos ember." Ja, nem, ez a fószer a Századvég izéje, aki évi 3 milliárd forintért örvendeztet meg minket efféle gyöngyszemekkel.
koronaszepe
2013. január 21. 12:15
Ez a fószer gyűjti Orbán nyálát ?
Sándor
2013. január 21. 11:14
https://www.facebook.com/video/video.php?v=431062513630306&notif_t=video_processed
motoros
2013. január 21. 10:59
kommunista agyakban centrifugális az erő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!