Szerelmes kísérlet a disznószarszagban

2012. december 09. 19:05

Vannak úgynevezett értékeket közvetítő műsorok, és vannak olyanok, amik szimplán csak szórakoztatni akarnak. A kettőt vegyíteni nem túl szerencsés, mert a szűzkurvaság jut eszünkb. A Házasodna a gazda pont ilyen lett.

2012. december 09. 19:05
sixx
comment:com

„A nők teszik a dolgukat, sóhajtoznak és igyekeznek beleülni a tutiba, ami mind a négy esetben tetemes vagyon azért. Egy százlovas ménes, vagy egy akkora földterület, amin három Sziget fesztivált le lehet bonyolítani egymás mellett egyidőben, az nem aprópénz ugyebár. Nem azt akarom mondani, hogy a lóvéra hajtanak, sőt, akiről ezt lehetett feltételezni, az már kiesett, ahogy kell, illik simogatni a nézők igazságérzetét is, ezt az RTL is pontosan tudja. Pedig a szexmunkás Indira műanyag csöcseire úgy nézett gazda, mint a kisgyerek a Legóból összerakható Halálcsillagra, hallani már hallott róla ugye, de ott állni előtte és kézzel fogdosni az mindjárt más.

Maga a reality egyébként azzal, hogy egy nem létező vidéki álomvilágot igyekszik leerőltetni a néző torkán, többet árt a gazdáknak, mint hat Torgyán József. Olyan kis viccesnek tűnik az egész, meg szép pasztellszínűnek. Szar a a termés, mondja a a quadról lekászálódó gazda nem túl nagy meggyőződéssel, nahát, csodálkozik a szőkenő mellette, de attól még piknikezük, igaz? Az sem teljesen világos, miért vállalták be a szereplést a gazdák, akik egyébként simán találhatnának maguk mellé új asszonyt (vagy elsőt), még az egyre alekoszosodó Tamás gazda is, speciel neki csak meg kéne mondania a mamának, hogy ne szóljon bele az életébe.

Az alapvető dramaturgiai hibák között azt is meg kell említeni, hogy az ilyen műsorokat mozgató alapvetés, »a számára idegen környezetben viccesen téblábol a szerethető szereplő« itt igencsak sántít, mert (két kivétellel) nem bővérű nagyvárosi nőstényeket válogattak be a műsorba, hanem olyan nőket, akik nemcsak a madarasteszkó hűtőpultjában láttak má csirkét. Így pont az a része veszik el a műsornak, amitől vicces, amitől nem egy kicsit negédes szappanopera csak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. december 12. 16:27
Kijafene nézi ezt, különösen, ha tudja milyen( volt?) a paraszi lét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!