Hogy mit csináltunk karácsonykor?

2012. december 29. 14:46

Kezd hagyománnyá válni, hogy az ünnep előtt nálunk sütünk a barátokkal mézeskalácsot, és mindenki díszítheti, formázhatja a saját ízlése szerint.

2012. december 29. 14:46
Erős Antónia
Facebook

„Hogy mit csináltunk karácsonykor? Már írtam, hogy utaztunk családtól családig. De még előtte a készülődés is nagyon jól sikerült. Kezd hagyománnyá válni, hogy az ünnep előtt nálunk sütünk a barátokkal mézeskalácsot, és mindenki díszítheti, formázhatja a saját ízlése szerint. Gyerekkoromban nem sütöttünk, de most jó mulatság főleg, hogy megvannak a gyerekek. És persze igazi karácsonyi illatok költöznek a lakásba. Sütöttem fánkot is, amit aztán végképp nem szoktam, nem lett rossz, de azért még próbálkozom:-) Az ünnepi sütés-főzésben a levest vállaltam, minden mást a család többi tagja készített. Nem küldtetek töltött káposzta receptet, de már nem is aktuális. Inkább azt kérdezem, hogy hogyan készítitek a lencsét újévre?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2015. május 19. 14:26
És ez kit éredkel?
Soma
2013. január 05. 10:31
Ó, milyen borzasztó, amikor a feleség süteményillqattal tölti meg a házat!! Milyen szörnyű, amikor a férfiember faragja a karácsonyfát a talpba, milyen dehonesztáló, amikor együtt vacsoráznak és annak örülnek, hogy vendéglátók lehetnek. Celebkéink kínjukban már nem sütnek-főznek, hanem "készítenek".
Fakutya tizedes
2013. január 04. 16:37
Ez is a füleivel tüntet.
sersem
2013. január 04. 16:37
Igazi Hiresség. Sztár. Nem is. Gigamegasztár! Mit is talált fel? Hogy egy súgógéprúl fel tudta olvasni kétszer 10 percben a hireket,minden másnap,nehogy elfáradjon? Tényleg kiemelkedő,példamutató,pótólhatatlan ember. Irjatok még róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!