Reccs!

2012. december 14. 19:38

Egyre hangosabban recseg-ropog a kultúrbárka, amelyet az Orbán-rezsim erőből próbál ácsolni.

2012. december 14. 19:38
A szerk.
NOL

Az illúzió egyre inkább hiánycikk a mai Magyarországon, nekünk sincs már sok. De amikor Szörényi Levente is közli, hogy most már művészetet szeretne látni a giccs helyett; amikor egymás után lépnek ki kvalitásos alkotók a Magyar Művészeti Akadémiából; amikor a Gulyás Gábor lemondott igazgató melletti szolidaritási nyilatkozat aláírói között egyszerre van ott az amúgy MMA-tag Bukta Imre meg Heller Ágnes, Fábry Sándor, György Péter és Rockenbauer Zoltán, az első Orbán-kormány kulturális miniszterének neve (aki tegnap óta már nem kulturális főszerkesztő a közmédiában: felmondott) – akkor tényleg észre kéne venni, hogy ez így nem oké. Hogy a Feketeország = sötét ország. Mert lehet, hogy egyszer így is elkészül majd az a bárka – csak már nem lesz mivel megpakolni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2012. december 15. 11:09
Libbantak, szokjatok mar hozza hogy nem ti mondjatok meg mi az oke. Heller "enyveskezu filzofus"Agnes , Alfoldi "magyarellenes" Roberta, Dessweffy "lefizett" Tibor es Jezus Utolso vacsorajat szardarabokkal inzultalo szegedi liberalisok nem a magyar nep! Sot, nem is magyar! Nekunk nem dirigaltok es nem mondjatok meg ahogy a MI penzunkon NEKUNK ki tetszik!. Wass Albert es Nyiro ertek. A liberalis szar:NEM.
ballada
2012. december 15. 10:42
Mikor tegnap hallottam a rádióban, hogy a "höokos" vezetők mit akarnak, hogy a parlamentben legyen név szerinti szavazás, hogy ki van ellene vagy ki van mellette a keretszámcsökkentésnek, akkor bújt ki a szög a zsákból. Hogy itt nem a diákok kavarják a szart, hanem valakik hátulról mozgatják őket és ő találnak ki ilyet, mert az egyetemistáknak nem érdekük, hogy neveket tudjanak majd a választáskor mondani, de inkább érdekük a szociknak és a liberálisoknak van, hogy nevesíteni tudják, ki volt ellene, vagy mellette a csökkentésnek. Tehát itt a fiatalok valamit elkezdtek, mint 2008-ban és itt sem lett volna akkora megmozdulás, ha nem állnak mögötte valami sötét démoni erők, amelyek a szocialista kormányok alatt ugyanúgy tandíjat akartak bevezetni, most meg pont az ellenkezőjét hangoztatják, hogy a kormány milyen fiatalság ellenes, na neeee. Szemfényvesztés...és hazug propaganda. Az a legszomorúbb, hogy a fiatalokat használják fel az ő érdekük beteljesítéséhez. Idáig itthon nem ment, külföldről nem ment, most szerencsétlen diákokat használják fel...
Next adósság
2012. december 15. 07:06
Kedves ETA NOL, nem tud kikötni a Fidesz kultur bárkája, mert az egész part szakaszt elfoglalja a 21.769 milliárdal megfeneklett szárnyas hajótok (libaszárnyas). Hümm!
Next adósság
2012. december 15. 07:03
Már megijedtem a cimtől: azt olvastam Recsk! Vissza jöhetne a NOL régi álma? Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!