Könnyfakasztó szociodráma lett a Voice-ból

2012. november 10. 08:51

A sok lehangoló történet közé igazán becsempészhettek volna olyat, amin mosolyogni is tud az ember, és nem feltétlenül azért, mert az egyik kísérőnek fogalma sincs, ki az a Mező Misi.

2012. november 10. 08:51
sixx
comment:com

„Vak apának éneklő lány, nevelőapjának nótát ajánló fellépő és halott apját megidéző görög-magyar énekes is volt a Voice tegnap esti műsorában, de volt vesebeteg énekes, kétéves gyermekét az éneklésért simán hátrahagyó anyuka és öntudatos rockercsaj is, no meg az elmaradhatatlan X-Faktoros visszatérő, akinek ezúttal viszont tényleg jó hangja volt. Kell a dráma minden ilyen műsorba, de tegnap a szerkesztők kicsit túllőttek a célon. A sok lehangoló történet közé igazán becsempészhettek volna legalább három olyat, amin mosolyogni is tud az ember, és nem feltétlenül azért, mert az egyik kisérőnek fogalma sincs, ki az a Mező Misi. Hanem azért, mert nem valamiféle tragédia vagy kín miatt éneklő indulókat látunk, hanem vidám énekeseket, akikkel valahol csak könnyebb azonosulni, mint azzal a kamionsofőrrel, aki egy tévés tehetségkutatótól reméli, hogy rátalál a szerelem.

Az ország hangját kereső műsorban viszont ezen a héten sikerült két tényleg jó hangot összeszedni, amivel most is átugrották a rivális X-Faktorban igen alacsonya tett lécet, hiszen ha jól számoljuk, az eddig kiválasztott 41 indulóból  már van legalább hat olyan, akit szívesen elhallgatnánk otthon vagy a kocsiban, míg az RTL tehetségkutatója ezt három év alatt nem tudta abszolválni. A Voice-nak ehhez öt adás is elég volt, így valahol sikerült megvalósítani azt, amit ígértek az elején, és találtak olyan hangokat, akikre érdemes odafigyelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2012. november 13. 11:53
Mé?Ki az a Mező Misi?
Clinton-Kounalakis-Bajnai cselló trió
2012. november 13. 11:53
képesek vagytok ezt a sz.ralakot szemlézni?
-d(-_-)b-
2012. november 10. 15:07
*ásít*
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!