A RTL-től merített ötlettel indul a SuperTV2

2012. november 02. 16:05

Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná.

2012. november 02. 16:05
sixx
comment:com

„Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű, már egy hónapja látható (már ahol) saját adójával. Jó, ebben a műfajban túl sok újat nem nagyon lehet villantani, ha van egy nézett országos adóm, még jó, hogy orrba-szájba nyomatom rajta a legújabb csatornámat, és készségesen elhisszük, hogy a TV2 már hónapokkal ezelőtt kitalálta, hogy ők is rendeznek egy olyan napot, amin részletesebben is bemutatják, mit várhatunk a kistestvértől, csak iszonyú hülyén néz ki, hogy a versenytárs ezt már egy hónapja eljátszotta. (...)

A kínálatot elnézve tehát a SuperTV2 se nem jobb, se nem rosszabb az RTL II-nél, annyiban viszont mindenképpen előnyt élvez a konkurenciával szemben, hogy szinte minden szolgáltató kínálatában szerepel, azaz a DIGI és a UPC ügyfelei is láthatják az adást már mától - az RTL II egyelőre a három nagyból csak a T-Home-nál látható, de van egy olyan sanda gyanúnk, hogy két héten belül hirtelen megegyezés születik majd a szolgáltatók és az RTL között.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
black and white
2012. november 06. 19:21
Hello HD-n.De semmit nem vesztettél vele, magam sem nézem, csak ha humorra vágyom.
black and white
2012. november 06. 19:20
Ne de itthon aztán van minőség HIR-TV, Echo.Ezek aztán a szinvonalas sok mondanivalós komoly és nemzeti csatornák. Muhahahaha......
Atisz
2012. november 03. 11:16
Csak kb. 1 évtizede megy a 2 kereskedelmi tv közti "lenyúlom a másikat" verseny, amit általában az RTL klub szokott megnyerni. A nevetséges az, hogy mindig a másik színvonala alá próbálnak jutni az egyes csatornák, soha nem róbálkoznak a kvalifikáltabb rétegek mecélzásával. Aztán persze jön a "de hiszen erre van igény" duma... ami csak azért nem igaz, mert akinek van kábeltv-je, az bizony oda nem kapcsol az említett 2 csatornára. Most, mióta az M1 is nézhető tartalmat produkál nivós filmekkel és vadiúj sorozatokkal nyakon öntve, még inkább beszűkül a nézői csoportok nagysága, ami sajnos azonban még mindig elég nagy, amiből prímán meg lehet élniük, színvonalemelés nélkül. Sírás OFF, visszarázódás a valóságba ON.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!