Életem legfontosabb blogbejegyzése

2012. november 11. 14:17

Büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a plusz kilókat, és eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyílvánvalót.

2012. november 11. 14:17
Ördög Nóra
Angyalműhely

„Bár sok újdonságot nem tartogatok, mert annak az örömét, hogy én oszthassam meg a hírt akkor, amikor szeretném, és azokkal, akikkel szeretném, már hetekkel ezelőtt elvették tőlem a kíváncsi - és sajnos nem egy esetben kifejezetten rosszindulatú - újságírók. De annak az örömét semmi sem veheti el tőlem, hogy igen, valóban kisbabát várunk Palkóval!

Büszke vagyok a növekvő pocakomra, büszkén viselem a plusz kilókat, és eszem ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyílvánvalót, egyszerűen csak most jutottam túl azon a bizonyos kritikus 12. héten.

És van még valami, amiből nem szeretnék titkot csinálni. Abból a 3 és fél évig tartó folyamatos küzdelemből, amivel tudom, hogy egyáltalán nem vagyunk egyedül, sőt, éppen ezért is szeretnék beszélni róla, jó hangosan! Ezt már menet közben elhatároztam azon a ponton, amikor azt éreztem, hogy a környezetemben mindenkinek azonnal, szinte az első érintésre sikerül.

Szeretném, ha eljutna azokhoz, akik most talán akaratlanul is csalódottan és dühösen fogják a fejüket: na, már az Ördög Nóra is terhes... Mert nem 3 és fél éve várnak türelmesen a csodára, hanem 5, 10 vagy 15 éve.

Nem bosszantani szeretnék, hanem reményt adni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FOB
2012. november 16. 08:56
Ja és ha már egyszer lesz egy kis időd a gyerek mellett, forgasd a helyesírási tanácsadó szótárt, mert ha az életed legfontosabb blogbejegyzésében a "nyilvánvaló" szót hosszú "í"-vel írod az nem vet rád jó fényt. Tényleg sok boldogságot, hepinessz meg lájk. Csak ne felejtsek el a Dúró Dórának is gratulálni! Ti most összebeszéltetek, vagy mi?
FOB
2012. november 16. 08:56
Gratulálok Dóra, vagy Nóra, vagy mittudomén, boldog áldott állapotot, komplikációmentes szülést (ismétlem szülést), egészséges kisbabát, sok örömöt a kölökben, de ki volt az a böszme aki ezt betette a mandiba?
Soma
2012. november 16. 08:55
"teljesen felesleges ezért koncként odadobni a jobbertrollok elé." --- Te miért prejudikálsz? Ördögh Nórának nem lehetnek érzelmei attól, hogy a "ballereknek" általában nincsenek?
zenitaph
2012. november 16. 08:55
mondjuk nem értem ezt miért kellett idemandinerkedni a politikai trollok közé. azért mert szar műsorokat vezet kereskedelmi csatornán és a szánalmas magyar celebkultúra egyik ékköve még lehet terhes és örülhet is ennek, ebben semmi kivetnivalót nem találok. teljesen felesleges ezért koncként odadobni a jobbertrollok elé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!