Az élő adásig rugdosták Csobot Adélt az X-Faktorban

2012. október 08. 15:23

Ez egy tévéműsor, amiben a tehetségkutatás csak az egyik összetevő, a show-hoz nemcsak ez kell, hanem megosztó személyiségek, akit el lehet adni a Borsnak.

2012. október 08. 15:23
sixx
comment:com

„Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a tehetségkutatás csak az egyik összetevő, a show-hoz nemcsak ez kell, hanem megosztó személyiségek, akit el lehet adni a Borsnak. Csobot Adél erre a célra tökéletesen alkalmas, ő az a nézettségnövelő tényező, ami nagyon kell az RTL Klubnak.

A baj csak az, hogy mindezt a csatorna olyan arcpirító cinizmussal abszolválta, amire azért eddig nem nagyon volt példa a tehetségkutatók történetében. A direct castinggal megkeresett énekesnő az első tévés meghallgatáson valóban jó volt, de a táborban már nem, két próbálkozásból egyszer sem sikerült úgy énekelnie, hogy az igazolja a helyét a legjobb 24-ben. Nem is ment tovább elsőre, csak úgy, hogy a szerkesztők a saját szabályaikat felrúgva 24 helyett 25 énekest eresztettek rá a mentorházra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. október 09. 19:37
Ezt már részletsen megirták a Magyar Nemzet szombati számában "Aki nem sír egyszerre" címen.
narmer
2012. október 09. 19:25
Falsul, a far az más.
Wazze
2012. október 09. 17:17
Ilyenen reklamálni? Hát kérem: én még egy részt sem láttam ebböl a szarból! Nekem böven elég hogy ilyen hulladékokkal töltik fel, mint Zámból, bicskával keresztelt heti- tetves ivadék és egyebek... A zsüri szintén bicskával keresztelt, de ezt nekem NEM is kéne tudnom, de hiába nem nézem, még a HÍREKBÖL is ezt HÁNYJÁK rám! Hát hagyjanak már békén!...
ballada
2012. október 09. 13:52
Csobot Adél mentora botfülű ,bizony farsul hamisan énekelt az Adél ,ennél jobb hangú énekest dobtak,,minden számít csak a tehetség nem.Wolf Kati énekesnél már ott láttam a nagy igazságtalanságot,,biztos számít a hogy van e szoci szimpátia az a nyerő aki balra húz ,zámbó csemetének nagy esélye van rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!