Segítség Fesztiválozók!

2012. augusztus 11. 15:38

Tegnap tutira jól sikerülhetett a fesztivál, mert ma reggel Siófokon a kikötőben ébredtem fel egy padon! Infókat tudtok küldeni, hogyan jutok vissza Ozorára!

2012. augusztus 11. 15:38
Bobo Schwarzer
Facebook

„Segítség Fesztiválozók!

Tegnap tutira jól sikerülhetett a fesztivál, mert ma reggel Siófokon a kikötőben ébredtem fel egy padon!

Infókat tudtok küldeni, hogyan jutok vissza Ozorára! 

Sajnos telefonom, elvileg a barátomnál, Hansnál van, ha esetleg találkoztok vele véletlenül mondjátok meg neki, hogy minden rendben, élek! (Sajnos csak németül tud)

Pénzem is eltűnt! Ha tudtok akkor a következő fél 1 órában válaszoljatok légyszíves mert addig tudok csak net közelben lenni!

Köszi előre is mindenkinek!

További jó fesztivált!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. augusztus 13. 01:53
Az Orgovány, nem?
gabuci
2012. augusztus 13. 01:53
Óóóóó
Hajdú Sógor
2012. augusztus 13. 01:52
Az ozorai ütközet az 1848. – 1849. évi forradalom és szabadságharc első olyan diadala volt, amelyet magyar részről népfelkelők és nemzetőrök vívtak ki. 1848. október 7-én a Perczel Mór vezette magyar sereg fogságba ejtette a Karl Roth és Nicolaus Philippovich császári és királyi vezérőrnagyok által vezetett császári hadtestet. Az ozorai diadal legfőképpen Csapó Vilmos nemzetőrei és népfelkelői bátor fellépésének köszönhető. Az ozorai ütközetnél ejtett egyszerre legtöbb hadifoglyot a magyar haderő a szabadságharc történetében. Perczel Mórnak a magyar képviselőház nyilatkozatban mondott köszönetet a győzelemért, az Országos Honvédelmi Bizottmány tábornokká léptette elő, Csapót pedig ezredessé. Lásd még: Illyés Gyula: Ozorai példa http://www.szozat.org/showpage227.htm Bónusz: Az 1848. szeptember 29-én a Velencei-tótól északra, a Pákozd-Sukoró-Pátka háromszögben vívott csatában Móga altábornagy seregei vereséget mértek a Jellasics horvát bán által vezetett seregre. Mindent összemocskolni.
gabuci
2012. augusztus 13. 01:50
Hol a f*-ba van az az ozora? én most hallom először, de ilyen napok óta tartó ingyen reklámot még nem láttam
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!