Nagyon szeretik a gyerekeim a Balatont

2012. július 23. 08:49

Szigorúan betartjuk, hogy heti több napom is üresen maradjon, amikor a családdal lehetek, így nem megyek el mindenhova fellépni, nem vállalok el mindent. Ez nemcsak nekem, de a gyerekeknek is fontos. Interjú.

2012. július 23. 08:49
Wolf Kati
Stop.hu

- Te is sportolsz?

- Igen, megint mozgok. Gyerekkoromban sem tudtam volna elképzelni sport nélkül. Aztán felnőtt fejjel ellustultam és sokáig nem csináltam semmit. Most, hogy sokat állok színpadon, rájöttem, hogy nem nagyon úszhatom meg. Az ember ennyi idős fejjel is fel tudja venni a ritmust és az én életembe is újra változásokat hozott a mozgás. Összeszedettség, lelkierő és persze a külső is változik azzal, ha az ember rendszeresen sportol.

- Az X-Faktor óta igencsak átalakult az életed. Mennyire nehéz anyukaként is helytállni?

- Ez a kérdés mindig felmerül, de szerintem nem vagyok egyedül. Nagyon sok nő csinálja ugyanezt, csak nem énekesnő, hanem más a szakmája. Sok anyuka nem tud otthon maradni és dolgozik. Nekem ebből a szempontból egyszerűbb, mert hétvégenként járok el fellépni és főleg este. Tehát sokkal többet tudok lenni a gyerekekkel, mintha irodában dolgoznék, mondjuk nyolctól ötig, egy évben 22 nap szabival. Szigorúan betartjuk, hogy heti több napom is üresen maradjon, amikor a családdal lehetek, így nem megyek el mindenhova fellépni, nem vállalok el mindent. Ez nemcsak nekem, de a gyerekeknek is fontos.

- Mi az idei kívánság? Hol nyaraltok?


- A Balatont nagyon szeretik, követelték is nagyon, hogy menjünk le. Ők tehát mindenképpen többet nyaralnak, de azért amikor csak tudok, velük vagyok és onnan jövök-megyek. Ami a kívánságokat illeti, inkább programokat szoktak kérni, például hogy menjünk el a vidámparkba. De egyébként azt látom, hogy nekik mindegy is, hogy hol vagyunk, csak együtt legyünk. Akkor is boldogok, ha lemegyek a kertbe velük hintázni, ők meg rohangálnak körülöttem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giulio
2012. szeptember 15. 19:30
Ki a fax kiváncsi erre...?
soelmo
2012. augusztus 30. 18:36
Szeretem Wolf Katit. Egészséges, okos kislány, anyuka, énekes.....Örülök, ha látom, ha hallok róla. Szebb a napom tőle, mert Ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!