Egy hét Badacsony után

2012. július 24. 09:08

Oti és Béla, a két házigazdánk a panzióban olyanokat főzött, hogy csak na. Volt minden a harcsapaprikástól a fokhagymás karajig.

2012. július 24. 09:08
Erős Antónia
Facebook

„Vége, egy hét Badacsony után visszatértem:-) Nagyon jól szórakoztunk a családdal és a barátokkal. Voltunk Afrika Múzeumban, modellvasutat irányított a fiam és pónin is lovagolt kitartóan mint egy igazi lovag. Mostanában ez a mániája, no meg a motorok. Szonja meghátrált, vagy vele hátrált meg a ló, ezért a lányom inkább úgy döntött, nem fejezi be a kört:-)

Oti és Béla a két házigazdánk a panzióban olyanokat főzött, hogy csak na, volt minden a harcsapaprikástól a fokhagymás karajig. Végre együtt volt a család egy része, és a barátok, keresztszülők is, ilyen nyaralásokat szeretek én!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemo Kapitany
2012. augusztus 16. 21:27
Én nagyon szeretem, tisztelem Erős Antóniát, valójában miatta regisztráltam erre az oldalra! Nagy tisztelem mint hölgyet, mint műsorvezetőt, mint családanyát és Ő a legkedvesebb TV-s személyiség nekem!
holnaPinap
2012. augusztus 15. 16:02
kicsit szét van esve a mondanivaló, meg magyartalan. szerencsére csak hírolvasó, nem kell beszélgetnie az interjúalanyokkal. az első FB komment mindent üt, lessétek :) a másik agysebész.
nippur
2012. augusztus 15. 00:17
Nem néhány, szinte az összes, bár most kénytelenek a Balatont is ajnározni (lásd m1).
Cassi
2012. augusztus 15. 00:16
Pár napja megjelent valahol egy cikk "A nők teljesen és menthetetlenül hülyék" címmel, na ez tökéletes mintapélda lett volna hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!