Ebben az országban a nyugdíjasok döntenek

2012. június 03. 11:14

Sajnálom a Quantumot, annak a generációnak az áldozatai, akik bármelyik kormányt megbuktatják plusz egy havi nyugdíjért, akik körömszakadtukig ragaszkodnak az ingyenes utazásukhoz, akiknek semmi se drága, csak az előjogaik.

2012. június 03. 11:14
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook
„Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot, annak a generációnak az áldozatai, akik bármelyik kormányt megbuktatják plusz egy havi nyugdíjért, akik körömszakadtukig ragaszkodnak az ingyenes utazásukhoz, akiknek semmi se drága, csak az előjogaik. És mielőtt még kigyulladna a kommentfal a klaviatúra hisztérikus csapkodása folytán: igen, az én anyám is nyugger.

Mészáros egyébként tisztességesen szerepelt, és bár nem érdemelte meg az első helyet, túlnyomórészt pozitív emlékek kapcsolódnak hozzá. Remélem, sokat fog haknizni, és nem fog se nótázni, se operettelni! Ha már a személyiségét alárendelte a nemzeti kultúra ügyének, akkor az ne csak ennek a műsornak meg az ibuszos tizenkét millernek szóljon, de képviselje azt a jövőben is népdalokkal meg áriákkal következetesen!

Az este legkellemetlenebb pillanatának kétes címét Janicsák Vecáék átöltözős duettjével szoros versenyben végül Geszti Péter vitte el, aki egy olyan számmal lépett föl, ami már a '90-es években is korszerűtlen lett volna. Elképesztő, hogy Geszti húsz év alatt semmit se bírt komolyodni, hogy pontosan ugyanott tart az egész ember, ahol a Rapülők megalapításakor, ugyanazt a jópofáskodást tolja, mint aki nem veszi észre, hogy mindjárt ötven, továbbra is másfél centis mélységre képes. Na, de ez már egy másik történet...”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korall44
2013. december 27. 22:25
Na figyu minden olyan Ökörnek, mint Te! Hogy mersz így beszélni a nyugdíjasok többségéről? Szerintem a TE fajtádnak nincs egy fikarcnyi esze sem. A többség nem nyal/kivétel volt, van és lesz/ de ha TE ennyire tudod, biztos szakértő vagy benne! A többség nem lop és nem lopott, a nál többet, mint a TI OV-ok nem lopott senki! Mi is annak idején eltartottuk a nyugdíjasokat, Benneteket felneveltünk és nem tisztességtelen munkával! Ma nagyon nehezen tudok megélni! Aki ezt írígyli kívánom, hogy soha ne legyen neki több, mint nekem és a legtöbb nyugdíjasnak! Szégyellje magát Mindenki aki a nyugdíjasokat bántja. A többség nem ül az orvosi rendelőben, mert unatkozik, nem utazgat, mert unatkozik és főleg nem udvariatlan embertársaival szemben! A jobb élet nem a nyugdíjasokon múlik, hanem rajtatok, hogy mennyire veszitek kezetekbe az ország sorsát és meddig engeditek meg, hogy OV. még mélyebbre süllyessze az országot és népét, amibe TI is én MI is beletartozunk! Egyébként egy nagyon gyenge láncszem vagy, aki a butaságtól ilyeneket irkál!
fixum2012
2013. december 27. 22:19
Szerencsétlen, szép lassan csórósodó, ex-tolvaj szarházi.. Ne aggódj, amikor módom van rá a farkamra foglak húzni, de ott teszek/ártok a fajtádnak meg debil-származék családjaitoknak, ahol bírok addig is. Fáj az igazság mi(meg fogy a lóvé) ? Ha jól látom, fent nem "Népszabadság" felirat látható. Eltévedtél, öreg buzi-növendék ? A rendes emberek sajnos korán halnak, de az ilyen jól élő magyar-tolvaj-parasztnak azért egy kis urna-pénzt felajánlok. Ha-ha a valószínüleg szintén, -ahogy nevezed "köcsög" gyerekeid el is fogadnák ! Tehát csüccs az Astrádba, idő van, irány már illendően az urnát választani.. Lefogadom, sok családtagod már várja sunyiban,mivel apjára ütött. Egy kis illem.. PARASZT ! Köcsögözni csak elérhető távolságban illik. CSAK a FAJTÁD ezt nem ismeri és kivétel nélkül messziről vonyítotok.. de egy IP cím talán nem akadály.. ha már ilyen nagyfiú maradtál vénségedre.
fixum2012
2013. december 27. 22:15
Amúgy mennyit kaptál tetükém 110-150 ?? A "vonat/busz" járatoknak 50%-a nem kell, ha Ti nem utazgattok. EZEK villannyal / üzemanyaggal mennek, a dicső múltatok fingásával NEM megy ám semmi...Sajna az alpáriság nélkül már nem fogjátok fel. Azért valamit le kellett volna tenni ám az asztalra pajti... Ti HAGYTATOK egy nagy kupac szart + adóságot. CÁFOLD meg barátom,ne szoci szöveggel, TÉNYEKKEL ! Vagy előbb-utóbb majd mi is azt mondjuk; ODAADTAM a reggelit PAPA-MAMA ! Ja... hogy nem látod ? Elfogyott b.meg. NA AKKOR MI LESZ, tetükém ? Mint már írtam/gondolható... ha a NEGYEDIK, végre leányzó gyermekem pelus-minőségét (gondolhatod, nem a drága/ócska/magyaros terméketekre célzok) összevetem a butuska-élősdi fajtád nyakával... MÁR VESZEM IS A FŰRÉSZT. TRÓGER banda ! 2 nagy és két pici gyerekt nevelek + eltartunk egy csomó szarházi cigányt,- lógóst, + rengeteg nyugdíjast. NEKEM MAGYARÁZ A FAJTÁD a JUSSRÓL ?? Amit tettetek/az asztalra raktatok, beszéljünkmár végre a KUSSRÓL. TUDJA az a nyugdíjas, akiket nem szeretnék megsérteni, hogy közöttetek kikről (min.70% !!) van szó...Mielőtt tahó-fECÓ fajtátok ezt szétkenegeti/félremagyarázza... NEM a szűkösen beosztogató szegényekről beszélünk...
fixum2012
2013. december 27. 22:14
Vaoo.. ez ÍGY nagyon "stimmelt-" telitalálat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!