Jön a kánikula!

2012. június 15. 08:41

Reggel az értekezleten kisebb vita volt köztünk „híradós” anyukák között, hogy ki mit ken a gyerekére, amiben egyetértettünk, hogy mielőtt elindulunk akár csak a boltba, kenni, kenni, kenni és kalap, sapka.

2012. június 15. 08:41
Erős Antónia
Erős Antónia Facebook

„Jön a kánikula! És itt is marad 8-10 napig, aminek örülök, de ami azt is jelenti, hogy akár csak sétáltok az utcán, védeni kell a bőrötöket a leégéstől, a fejeteket a napszúrástól. És ami a legfontosabb: a gyerekekre sokkal jobban oda kell figyelni.!Reggel az értekezleten kisebb vita volt köztünk »híradós« anyukák között, hogy ki mit ken a gyerekére, amiben egyetértettünk, hogy mielőtt elindulunk akár csak a boltba, kenni, kenni, kenni és kalap, sapka. Abból is látom, hogy nagyon erős volt a napsütés már március-áprilisban is, hogy Szonja és Matyi arca és kézfeje olyan barna mintha már nyaralásról jönnénk hazafelé, és mindig kenjük őket. Mire voksoltok? Kémiai vagy fizikai fényvédő krém? Ja, és ugye használtok!?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:47
10 perce ezen röhögök.Kösz!
tarackos
2012. június 21. 18:57
Mi libazsírral kenjük be és utána libatollba forgatjuk. Ez egyszerre fizikai és kémiai védelem. A libáknak is bejött...;)
narmer
2012. június 19. 20:51
Mi közöm ehhez a mandin? Ennek a kedves anyukának forgott a szeme és csattogott a foga, amikor a 2006-os októberi attakot közvetítete csőcselékezve és randalírozva.
celkereszt
2012. június 19. 20:50
Nem értem a problémtokat. Őt ez a téma foglalkoztatja. Nem az esti híradóban, nema z RTL honlapján, hanem a privát facebook lapján osztotta meg a gondolatait. Bár csak minden anyának ez lenne csak a gondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!