Nem mondták meg, miért nem foglalkoztatnak

2012. június 14. 08:20

Ütőképes, független, szuverén közmédiára ma nagyobb szükség lenne, mint valaha. Interjú.

2012. június 14. 08:20
Baló György
Blikk

Öt hónap múltán elmondaná, miért távozott a tévéből?

Baló: Megállapodtunk, hogy erről nem beszélünk, annyit mondhatok, nem találtak a számomra elfoglaltságot, de nem küldtek el. Viszont úgy gondoltam, az egyetlen tisztességes út, ha kezdeményezem a munkaszerződésem felbontását.

Miért nem foglalkoztatták?


Baló: Ezt ma sem értem, nem mondták meg, csak azt tudom, hogy ütőképes, független, szuverén közmédiára ma nagyobb szükség lenne, mint valaha.

Azután került parkoló pályára, hogy a felesége, Morvai Krisztina a Jobbik EU parlamenti képviselője lett, de Önök tavaly júliusban elváltak. Azért várt még fél évet a felmondással, mert reménykedett?


Baló: Ez tévedés! Volt feleségem politikai pályafutásának ehhez nulla köze van. Ő már régen politikus volt, amikor még évekig nagyon sok műsort csináltam, és azóta is reménykedek, hogy előbb vagy utóbb lesz olyan közmédiarendszer Magyarországon, amelyben nem csak az elkötelezett, pontosabban, amelyben csak a köz egésze iránt elkötelezett emberekre számítanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2012. június 20. 19:29
Megjegyzéseivel egyetértek, de az EU elpusztítása vagy az abból való kilépés most már nagyon kockázatos lenne. Üdv
Hunor N.
2012. június 15. 10:39
"ütőképes, független, szuverén közmédiára ma nagyobb szükség lenne, mint valaha." Nos, hát pont ezért nem kellesz.
Hajdú Sógor
2012. június 15. 01:40
Hogy van a kedves feleségük, Baló úr?
abcd
2012. június 15. 01:03
Jól látod, Baló a maga kategóriájában , közegében színvonalt adott, nem lehet összehasonlitani egy harciaskodó, műmajer picsával. A baloldalnak lenne rá igazán szüksége, akkor talán értelmes kommunikáció is ki tudna alakulni, de nekik a hülyék kellenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!