Gazdálkodj (ne csak) jogAuchan!

2012. május 21. 09:10

Ezek a játékok megmutatták, hogy a makulátlan játékszabály vajmi kevés egy népszerű promóció esetében.

2012. május 21. 09:10
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd

„A fenti grafikonon jól látszik, hogy mekkora fellendülést hozott az Auchan Magyarország Facebook-oldalának a »Gazdálkodj okAuchan« játék körüli »botrány«. Meredeken megnőtt a rajongók száma és azok interaktivitása is. Ezek főként negatív kommentekből, véleményekből álltak, de a cég vagy a vele együttműködő kommunikációs ügynökség kezelte a problémát. Persze mivel az ügy nem kommunikációs hibából adódik, ezért megoldani sem lehet/ett kizárólag kommunikációval. Azonban ügyesen használták az elterelés eszközét az oldalon – a rajongókat egy, a játékkal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat összegyűjtő aloldalra irányították –, és a panaszos postok többségét meg is válaszolták. Én még egy Facebook-os komment lehetőséget beraktam volna az oldalra, hogy ott folytassák a diskurzust a felhasználók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!