A bűnösség vélelme

2012. május 03. 09:09

A károkozás bizonyítékok nélkül is megtörtént: Gyurcsány Ferenc a középkori boszorkányperek áldozata. Ott is elég volt, hogy valakire ráterelték a gyanút, és már mehetett a máglyára.

2012. május 03. 09:09
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Hol élünk? Nem számít, ha nincs bizonyíték? A részletek mellékesek? Mi a különbség Hammer, a Vélenényvezér, meg a többi hullázó, és Selmeczi Gabriella között? Ebben a történetben semmi. Az a vezérvélemény 2012-ben Magyarországon, hogy bizonyítson a megvádolt, amúgy meg édesmindegy, hogy bebizonyosodik-e, amit a hiteles oknyomozásáról híres Hír TV állít? Szerintem aki ilyet leír, szégyellje magát.

A károkozás bizonyítékok nélkül is megtörtént: Gyurcsány Ferenc a középkori boszorkányperek áldozata. Ott is elég volt, hogy valakire ráterelték a gyanút, és már mehetett a máglyára. Ezt úgy hívták: a bűnösség vélelme. Ha tévedtek az ítészek, azt mondták, Isten majd elrendezi... Igaz, ez a középkorban volt, most pedig a XXI. századot írjuk. A módszerek azonban Magyarországon nem változtak.

A DK egy, az elnökére nem bizonyított váddal lesz kénytelen tovább dolgozni, lehet, hogy részben újjáépíteni. Közel százhat választókerületi szervezet, ötezer tag, egy frakciójától jogtalanul megfosztott párt fog újra nekifeszülni. És még csak most jön a sukorói koncepciós per, de ha az sem jön be, lesz majd más.

Felkészülnek Gyurcsány gyermekei, majd leendő unokái...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. május 07. 09:12
A második javított és bővitett kiadásban ígyfog megjelenni A Lopott szakdolgozatos F. GY.
Krupp Skya
2012. május 07. 09:10
Zsóti ha jobban megnézed a könyvben kérdésként szerepel a gazdi Ferenc e Gyuresány.
kalasnyikov
2012. május 04. 04:34
gecifirkászgéci....te tartottad fecinek a bakot,amikor kiloptátok a szerszekrényből a terhelő bizonyitékokat germicid??? Csak ugy értétek el a felső polcot,hogy feci ráállt az orrodra germicid???
torresG4
2012. május 03. 23:58
zsolti! teljesen elgyurcsányosodtál, ami abban is megnyilvánul, hogy nem érzékeled a felmerülő problémákat, pedig a dk leendő párt elnökeként sokkal többet kellene nyújtanod.......gyurcsány azt sem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy egyáltalán írt-e szakdolgozatot, kellett-e írnia ifjúkommunista pártcsinovnyikként......nem írt!, ha lenne dolgozata, már boldogan lobogtatta volna a városligeti szélben, május elsején a csápoló lipóciai nyuggerek előtt és nem kellett volna grósz károlyként megfenyegetnie mindenkit a megsemmisítéssel, akinek kérdései és kétségei vannak....... hol a bizonyíték, elő a farbával, feri.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!