Nagy Feró épphogy csak átsütve

2012. április 18. 08:26

Az egymás piszkálása még csak-csak ment, de Ferónak már kevesen mertek olyat beszólni, amitől a hétköznapi tévénéző akaratlanul röhög fel a tévé előtt.

2012. április 18. 08:26
Tresó T. Tibor
Embargó

„A külsőségeket sikerült remekül átvenni, de az amerikai lazulós formátumhoz képest itt kissé karót nyelt, szmokingos felvonulással már sikerült »Story-gálás« céges bulira venni a figurát. A poénok egy részét volt, aki természetesen, ki színészi modorossággal, más pedig monitorról tolta. Súgógépről pályatársat oltogatni pedig minden, csak nem hiteles, ahogyan a zárásnak szánt visszavágó monológot is bátran bele lehetett volna mondani az égetők arcába.

Mindezek ellenére az első adás nem lett bukó, még ha olyan oda nem illő arcokat is szerepeltettek, mint Magyar »Nyuszómuszó« Attila. Az egymás piszkálása még csak-csak ment, de Ferónak már kevesen mertek olyat beszólni, amitől a hétköznapi tévénéző akaratlanul röhög fel a tévé előtt. Több lazulással, erősebb, felszabadultabb poénokkal jobban működne az égetés, mert amit hétfőn láttunk, az csak takarékláng volt. Hogy az RTL mennyi poént vágott ki, azt egyelőre nem tudni (állítólag a teljes, vágatlan cuccot felrakják a netre), de a kérdés ezután már csak az, hogyan tovább?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 12. 21:48
A "nemzet" csótányának vajon meg van még a cilindere meg a görkorcsolyája?
smogger
2012. április 20. 14:34
Csak egyet a zseniálisak közül. Néhány jó volt, de zseniálistól baromi messze....
Hajdú Sógor
2012. április 19. 23:28
Nemtom, de azóta csinált néhány zseniális dalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!