A műsorvezetés nem színészet

2012. április 02. 09:43

A műsorvezetés nem színészet. Az a folyosón dől el, hogy ki az, aki érdekes és jól működik a képernyőn. Interjú.

2012. április 02. 09:43
Lilu és Ördög Nóra
Life

„Van szereposztás?

Nóri: Egyáltalán nincs, sőt kifejezetten az volt a kérés, hogy csak érezzük jól magunkat - és azt hiszem, ez sikerül is! A saját egyéniségünket kell hozni. Ez egy nagy felelősség, hogy bebizonyítsuk, hogy nem csak egy fiú páros, vagy egy fiú-női páros tud működni, hanem igenis két csaj is tud ugyanolyan szórakoztatóan és viccesen vinni egy show-műsort! Az első perctől kezdve összhang volt köztünk. Emlegetni szoktuk a régi szép időket, amikor még a Reggeli c. műsort vezettük közösen. Akkor is csiviteltünk az összes reklámszünetben, a bejátszások alatt, mert annyi mondandónk volt egymásnak.

Lilu: A műsorvezetés nem színészet. Az a folyosón dől el, hogy ki az, aki érdekes és jól működik a képernyőn. Ezt nekem Pierre, a főnökünk mondta valamikor, és teljesen igaza van. Ez azt jelenti, hogy ha valaki a folyosón érdekes személyiség és a saját közegében is leköti az embereket, akkor azt át tudja menteni a képernyőre is. Ha teljesen érdektelen odakint - nem lesz izgalmas műsorvezető, mert nem tudja eljátszani. Nem vagyunk színészek. Ez az elméletem a párosunkra is. Ha két ember civilben érdekli, kedveli egymást, akkor az jól fog működni a képernyőn is. Ez vagy van, vagy nincs.

Nóri: Az én olvasatomban az a jó műsorvezető, aki a természetes énjét leginkább képes hozni a tévében. Én elég sokat küzdöttem ezzel, mert gyakran megkaptam azt, hogy »viselkedek« a kamera előtt. Liluval annyira fel tudunk oldódni egymás társaságában, nekem olyan biztonságot ad, hogy ő mellettem van, hogy sokkal komfortosabban érzem magam a műsorban is, tehát engem, mint műsorvezetőt, talán jobbá is tesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!