Csak Vona dobogtatja meg a tinik szívét

2012. április 04. 09:45

Orbán Viktor és Jávor Benedek – akinek rajongóinak száma nagyon alacsony a többiekhez képest – 25-44 éveseket aktivizálja a leginkább. Érdekes azonban, hogy Vona Gábor éri el a legfiatalabbakat.

2012. április 04. 09:45
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd

„A lenti adatokból jól látszik, hogy miért nem képesek intenzív növekedést elérni a baloldali politikusok a rajongóik számában. A volt szocialista Gyurcsány Ferenc és az MSZP elnök Mesterházy Attila rajongói egyaránt az 55-64-es korosztályban a legaktívabbak. Azonban ebben a korosztályban az internet és Facebook penetráció nem mutat nagyságrendi növekedést. Tehát nehéz helyzetbe kerülnek, ha szeretnék rajongói táborukat bővíteni a közösségi oldalon. A KDNP elnök Semjén Zsolt a 35-54 év közötti felhasználókat mozgatja meg. De az ő oldalán a legkisebb a felhasználói aktivitás (1,39%). Ő még az új Timeline átállást sem hajtotta végre (nincs cover kép).

Orbán Viktor és Jávor Benedek – akinek rajongóinak száma nagyon alacsony a többiekhez képest 25-44 éveseket aktivizálja a leginkább. Érdekes azonban, hogy Vona Gábor éri el a legfiatalabbakat. Az ő oldalán a 18-25 éves korosztály a legtevékenyebb.  Azonban ő a legkevésbé kommunikatív a Facebookon a vizsgált politikusok közül. Ez meg is látszik a felhasználói aktivitáson is, hiszen a felhasználók csupán 2,67 %-a kommenttel, »Lájkol« vagy oszt meg tartalmat az oldalon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 12. 21:49
"...25-44 éveseket aktivizálja a leginkább." ------------ Kikérjük magunknak, hogy ennyire ökrök lennénk!
kalasnyikov
2012. április 09. 14:39
Komoly reményeket ébresztő az a tény,hogy nem csak mi vének utáljuk a maceszgombócokat....DDDDDDDDD
trollmagnet
2012. április 09. 14:39
Nyilván, hiszen kb. ugyanazon a tudásszinten vannak. Ircsukki a zsidajt meg a cigányt oszt' minden jó lesz!
Feyszáll
2012. április 09. 11:12
Similis simile gaudet. Hülye a hülyének örül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!