Bréking: gépzene-különadót a cigányokért!

2012. március 01. 17:10

Ha ez nem segít a romákon, akkor nem hogy a kormányzat, de már az MVSZ is tehetetlen.

2012. március 01. 17:10
Seres László
Seres László
Hírszerző

„Azt, hogy Magyarországon a cigányok kétmillióan vannak, tehát úgy a lakosság ötöde lenne, onnan tudjuk, hogy Kathy-Horváth Lajos hegedűművész és zeneszerző ezt mondta a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) sajtóértekezletén, a pontos forrás pedig az, hogy »információjuk szerint«.(…)

Végül idézzük ide a sajtókonferencia legkonstruktívabb javaslatát. Balogh Elemér nyugalmazott müncheni újságíró ugyanis azt javasolta, hogy »a kormány vessen ki jelentős adót a gépzenére, és ezzel nyisson tág teret a vendéglátó egységekben a hungaricumnak számító cigányzenének, egyben több tízezer munkahelyet teremtve a cigányoknak ebben a számukra oly testhez illő szakmában.« Hogy ez eddig nem jutott eszünkbe: a bank-, a multi- és telekom-különadó mellé bevezetni a tüctüc-adót. Ha ez nem segít a romákon, akkor nem hogy a kormányzat, de már az MVSZ is tehetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2012. március 02. 12:45
Az Orbán-kormány nagyon kevés normális húzása közé tartozik, hogy beszüntették ennek a gittegyletnek a pénzelését.
bambuci
2012. március 02. 11:53
A zenész cigányok egy külön kaszt, nem véletlen http://mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/13104.htm
Királyvizet Károlyira
2012. március 01. 20:58
BIRTOKON BELÜL KILÖVÉSI ENGEDÉLYT A TOLVAJOKRA http://www.barikad.hu/valosagsokk_kerecsenden_meg_mindig_a_ciganybunoezo_az_ur-20120301
Hús-Hagyó Miklós
2012. március 01. 19:19
Gondolom,a túl nagyra sikeredett szám nem hagyja békén a gondolkodó szervét... A mindenféle önkormányzatoknak elég pontos felmérése szokott lenni azekről a személyekről meg minden más kisebbségről is, hisz számuk alapján szokták megitélni mindenféle programokra a pénzt. Ezért én azt a létszámot, tapasztalataimra is támaszkodva reálisnak tartom. Egy konferencia szünetében a romániai cigány császár - mert az is van nekik -azt mondta, hogy Romániában hatmillióan élnek... Ezek is oláh cigányok, azoknak is jó része, akikről seres beszél. Vegyük figyelembe ezt a tényt, és akkor meglátjuk, mi marad még (kis) Magyarországból.Ez pedig csak az egyik vetülete az eseményeknek. Tudja valaki, hogy ők mit akarnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!