Függetlenek voltunk, vagyunk és maradunk

2012. március 14. 10:47

Lassan a kommunisták megnyugodhatnak, mert részünkről ennyi vadászat egy időre elég volt. Interjú.

2012. március 14. 10:47
Novák Tamás-Skrabski Fruzsina
Heti Válasz

Vannak még, akiknek bujkálniuk kell?

N. T.: Ott vannak például az ügynökök. Remélem, hogy a kormány nyilvánosságra hozza az ügynökaktákat, és végre világosabban láthatjuk és kutathatjuk, ki hogyan szolgálta a diktatúrát.

Becsengetünk és elfutunk - ez a műsor címe. De nem futnak el, hanem kérdéseket tesznek fel, most már a köztévében. Miről?

S. F.: Lassan a kommunisták megnyugodhatnak, mert részünkről ennyi vadászat egy időre elég volt. Március 14-én 21.30-kor az első adásban még az '56 után ítélkező vérbírókat kergetjük, utána már más történeteknek futunk neki.

N. T.: Ezután több dokukrimit szeretnénk készíteni. Például a bundabotrány vagy a kilencvenes évek gyanús rendőröngyilkosságai körül is sok a kérdőjel.

A csókosok mindig megkapják jutalmukat - írta egy kommentező. Bántóak az ilyen vélemények?


S. F.: A Biszku-filmet saját pénzből, saját kedvtelésből csináltuk. Senki sem súgott, senkivel sem kellett csókolózni miatta. A filmvetítésen egy kivételével az összes párt képviseltette magát, pedig nem hívtunk senkit, de ha eljöttek, jó szívvel láttuk őket. Utána sem csengetünk be senkihez, hogy pénzt, hivatalt kérünk. Örülünk minden lehetőségnek, de függetlenek voltunk, vagyunk és maradunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2012. március 22. 17:14
"Függetlenek voltunk, vagyunk és maradunk" "Skrabski Fruzsina - 1975-ben született Budapesten. 2000-ben végzett kommunikáció szakon. A Magyar Nemzetnél, az Ufinál, a Reakciónál, a Mandinernél dolgozott. 2010-től készít dokumentumfilmeket. Novák Tamás - 1974-ben született Győrben. 1999-ben jogász-, 2005-ben történészdiplomát szerzett. Az UFI, a Reakció, majd a Mandiner munkatársa. 2003-tól készít reklám- és dokumentumfilmeket." Ja, a HV után most Rákay Kálmánnál függetlenkedhetnek tovább. A közszolgálatiban, a köz szolgálatában. Ami amúgy is tele van már " függetlenekkel".
slomovicz
2012. március 16. 22:43
"Lassan a kommunisták megnyugodhatnak, mert részünkről ennyi vadászat egy időre elég volt. Interjú. " Elég baj. Naponta a csapból is a holokauszt története folyik. Ma már közel hatvan év folyamatos holokauszt történetek után, már rögtön elkapcsolom a TV-t vagy rádiót. Nem azért mert nem tartanám elitéledönek ami a Holokauszt alatt történt, hanem mert itt van már rég az ideje a kommunizmus szörnyű népirtásairól, és bűneiről beszélni. A másik fasizmus- a vörös ma bűntetlenül itt van és uralkodik európában! Az áldozatai másodrangúak. NEM érdekel tovább a holokauszt, addig -amig azonos súlyal nem számoltatjuk el, a vörösfasizmust!! A vörösfazimus áldozatai egyenrangúak a barna fasizmussal!
pikkpakk
2012. március 16. 19:27
Esetleg szembe állíthatnák a nyilasokat a kádárral legyen összehasonlító teszt kádár ideje alatt kb 270-275 főt végeztetett ki .Ezzel szemben a nyilasok óránként 270-275 embert lőttek bele a dunába...
pikkpakk
2012. március 16. 19:27
Gondolom ezek a biszku filmmel csak a nyugalom meg nem zavarása érdekében és csak a köz javára készítették el,azt amit... Pont ez kell most a fidesznek cirkusz ha már kenyeret nem tud adni a népnek... Legalább a legfanatikusabb droidokban fenntartja a tűzet.... Gondolom a többi hasonló filmjüket már az állambácsi szponzorálja.... De akkor szeretnék a nyilas terrorról is egy 20 részes sorozatot... Meg Miki bácsiról is szeretnék,hogy ,hogyan öljünk -öltünk meg pár százezer magyart... + hogyan gazdagodtam meg sorozatot meg kezdhetnék az orbán családról készíteni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!