A puccs (politikai témájú dráma egy felvonásban)

2012. február 09. 15:03

Valami olyasmi kellene, hogy veszélyben vagyunk, harcban állunk, megtámadtak bennünket vagy valami.

2012. február 09. 15:03
Herizonford
Herizonford tumblr

Orbán Viktor: Valamivel fel kellene tüzelni őket az elején... Valami olyasmi kellene, hogy veszélyben vagyunk, harcban állunk, megtámadtak bennünket vagy valami.

Navracsics Tibor: Ez a háború már dögunalom, és szabadságharccal is ki van már szerintem az emberek fasza.

Orbán Viktor: De akkor hogy kellene? Azt nem mondhatom, hogy minden oké, mert a végén azt hiszik majd, hogy laboratóriumi körülmények között is mocskosul hülyék vagyunk.

Szíjjártó Péter: Pedig nem!

Kövér László: Nem bizony! Legyen valami lazább, de veszélyesnek hangzó dolog! Összeesküvés, mondjuk.

Matolcsy György: Puccs!

Orbán Viktor: Baszod, Gyuri, ez kurvajó! Puccs! Hát persze!

Navracsics Tibor: De ki puccsolt?

Matolcsy György: A gecik.

Orbán Viktor: Neeem, ez nem jó. Egynek mindenképp beírjuk a szocialistákat meg a Gyurcsányt.

Martonyi János: De ez volt az évértékelőn is. Nem lesz sok?

Orbán Viktor: Jó, akkor legyenek mondjuk a diplomaták, (Martonyi Jánosra vetett szúrós pillantással) azok úgyis csak okoskodni tudnak.

Kövér László: Meg a külföldiek.

Orbán Viktor: Alap.

Matolcsy György: Mit szólnátok a CNN-hez?

Kövér László: Nagyon jó! Média, nemzetközi... Okos húzás!

Orbán Viktor: De mi lesz, ha kitudódik?

Kövér László: Jaj, Viktor, ne szarozz, írjad csak bele!

Orbán Viktor: De ha a CNN-nél tudják meg?

Matolcsy György: Kis ország vagyunk, alig van net, nem érdeklünk senkit. Nem lesz gond. A múltkor például azt hallottam, hogy vannak olyan területek Magyarországon, ahol van egy csomó lovaskocsi.

Mindenki: Ha-ha! LOL!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2012. február 10. 10:44
Itt komolyabb puccsok vannak, példák a teljesség igénye nélkül: Több 100ezer ember akiknek önös érdekből csökkentettétek a fizetését egyéb juttatásait- több 10ezer ember akiknek megszüntettétek előrehozott, vagy szolgálati nyugdijját, megszüntettétek rokkantsági nyugdiját- a munkanélküliek ellátását lenulláztátok stb, ezt mind pucsszerüen. Ezekről is elszámoltatás és felelősségre vonás következik.
drieno
2012. február 10. 08:20
ahhoz képest, hogy menyire kicsik vagyunk , a financial times meg a wall street journal szerint a kósa hajdúsámsoni beszélgetése a megyei vállalkozókkal megrengette az eurót címlapon vagyunk rendszeresen az economist, a financial times, a washington post és a frankfurter allgemeine, sőt, a le mond folyóiratokban is, az usa külügyminisztérium pedig az ep-hez hasonlóan az elítélésünkre készül, természetesen konkrétumok nélkül, mert azokkal nem megy a dolog, annyira pokoli ravaszságú a zorbándiktatúra adminisztrációja... az csak a véletlenek egybeesése, hogy az ep és az usa külügy pont egy időben foglalkozik velünk, nincs ebben semmi különös, ahogy abban sem, hogy a külföldön élő magyar származású emberek szakmányban gyalázzák a hazájukat a fent említett sajtóorgánumokban, és bárhol, ahol ehhez felülethez jutnak
JackHárpi
2012. február 10. 07:55
Puccs kísérlet volt ez már biztos! Az hogy meghiúsult az csak a szerencsének és a Jó Istennek köszönhető. ...mert ha az Isten velünk , ki ellenünk? S újra ragyog a csillag az égen s mutatja dicső utunk a csodás jövőbe! (az hogy milyen színű a csillag még vizsgálják) Hajrá magyarok! Vesszen a CNN, vesszen a puccsista ellen! Vesszen a ....!
Krupp Skya
2012. február 10. 07:54
Remek darab kár, hogy megbukott az MSZP lehetett volna szerezni a megfilmesítésre 3 milliárdot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!