Talán egy kicsit kozsós, de most ezt érzem

2012. január 23. 11:33

Tudom, hogy most épp nem járnak túl szép idők, de remélem, akadnak olyanok, akik a felhős napokon is megpróbálják azt, amit sajnos már nem sokan... Mosolyogni az utcán, segíteni a másikon és örülni/szeretni tisztán, szívből.

2012. január 23. 11:33
Fluor Tomi
Facebook

„érdekes, hogy sok ember csak a szenvedősebb, mélyebb dolgokat érzi értéknek. pedig ha valami fel tud vidítani, az szerintem épp annyit ér, ha nem többet. ha vidáman éled az életed, minden könnyebb, minden cél könnyebben elérhető.

azt gondolom, a mizu vagy mondjuk a halenda sokaknak csalt mosolyt a szájára... hatalmas feelin', mikor azt látom, hogy a 1,5 éves kisgyerekek is már fülig érő szájjal figyelik a klipet és úgy bólogatnak, táncolnak rá. a pozitív látásmódnál nincs fontosabb, én többek között ezt igyekszem átadni a zenémmel.

nem vagyok minden szinten jó példa, megesett, hogy hibáztam, de amiből tudok, tanulok és igyekszem mindenben meglátni a jót. rosszabb példának tartom a megkeseredett, negatív öregeket, akik nem az élet szép dolgaira való fókuszálást tanítják meg a gyerekeiknek. tudom, hogy most épp nem járnak túl szép idők, de remélem, akadnak olyanok, akik a felhős napokon is megpróbálják azt, amit sajnos már nem sokan... mosolyogni az utcán, segíteni a másikon és örülni/szeretni tisztán, szívből. EZ az érték. a szíved, a lelked, meg hogy a legszarabb körülmények között sem felejted el, hogy ember vagy! talán ez egy kicsit kozsósra sikeredett, de most ezt érzem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heyhey
2012. január 23. 21:34
Fluor egy bohóc, nem kell komolyan venni, de ezt ő maga is tudja. Sosem mondta, hogy értéket akarna közvetíteni vagy minőségi zenét akarna csinálni, csak bohóckodni akar és megélni egy ideig ebből. Mindig voltak ilyenek és mindig lesznek ilyenek. A különbség csak az, hogy míg a többiek komolyan veszik a celebkedésüket addig ő röhögve csinálja végig, és pont ezért mert tudja, hogy az egész munkássága csak bohóckodás. És épp ezért, mert ilyen szempontból őszinte, nem zavar amit csinál. Szóval haterek! Lehet utálni, de nincs értelme. Sőt ezzel csak magadnak ártasz. Egyszerűen, ha te nem vagy 14 éves tini lány vagy egy 3 éves ovis (egy idő után majd ők is kinövik) akkor nem kell foglalkozni vele. Egyszerűen nincs értelme, mert ha fluorka majd lecseng, akkor jön helyére másik, másik és még másik. Ilyen az élet, az értékeket nem a pop szakma fogja közvetíteni.
gyula
2012. január 23. 21:08
Nem tudom mit baszogatjátok Fluor Tomit . Soha , sehol nem állitotta magáról , hogy Ő az új Kodály , Bartók . Akinek az tetszik , halgassa azt . Szórakoztató zenét játszik , és pont . Kölkeim imádják , innentől kezdve le lehet szállni róla .
P.A.
2012. január 23. 12:26
Szektás szövegnek tűnik, nem kozsósnak. Most jött valami szertartásról?
Nick:Hornby
2012. január 23. 12:04
Nekem nincs vele bajom. Dopemanhoz képest felüdülés és ha még az is kiderülne, hogyez az egész fluorjelenség fricska a nemlétező sanzonbizottságnak....szóval, az nagy "show" lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!