Kinek az érdeke a hamburgeradó?

2011. június 22. 11:37

Kell a pénz, mert az ország sokkal kisebb és rosszabb vezetéssel működtetett vállalat, mint akik azt a gonosz, fekete szénsavas üdítőitalt előállítják.

2011. június 22. 11:37
Péter Anna
Life & Style

„Túl melós - magyarul drága - is volna egy egység bevételért kétszáz mikrovállalkozást ellenőrizni, ha egy nagy bokájába kapaszkodva tízszeres bevétel realizálható. Csak akkor hagyjuk ezt az egészséges táplálkozás dumát, extra sarc van, kell a pénz, mert Magyarország egy pazarló, sokkal kisebb és rosszabb vezetéssel működtetett vállalat, mint akik például azt a gonosz, fekete szénsavas üdítőitalt előállítják.

Csak nehogy az egyik ilyen gonosz multi az extra adó hallatán úgy döntsön, ez a porbafingó piac így nem pálya, és kivonuljon, pár ezer munkanélkülit és jelentős lyukat hagyva az eddig befizetett, innentől elmaradó adóival, amiből egy vasat sem sikerült eddig az egészséges táplálkozás népszerűsítésére fordítani. Kezdjük ott, hogy fogalmunk sincs, mi az, mert amit a Magyar Élelmiszerkönyv meghatároz, minden, csak nem egészséges.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. június 23. 08:29
Hááát! Eleve aki " Life style" be firkálgat...Nem unokatestvére Babarczynak? Egy srófra mennek: jajpanasz, nyafi, nyami...
narmer
2011. június 23. 08:29
Hááát! Eleve aki " Life style" be firkálgat...Nem unoktasetvére Babarczynak? Egy srófra mennek: jajpanasz, nyafi, nyami...
kérdés
2011. június 22. 23:22
Péter Annának küldöm a pásztorfasírt recipéjét: laskára vágott húsból az igazi. A hús súlyának egyharmada kenyérmorzsaával, a kenyérmorzsa egyharmada zsemlemorzsával, fokhagymával, sóval borssal formázzák a rudacskákat, amit alaposan betekernek alufóliába. Parázs közé rakják. Persze, nem a tápos állat levére van szabva a morzsa, mert a legelő állatnak annyi a hősleve, hogy ez a morzsa mennyiség éppen felveszi a fölösleget, és zamatos marad, sem nem száraz, sem nem csöpögős a fasírt.
eN
2011. június 22. 22:56
nocsak ezt a degenerált péterannát kiengedték a disznóólból? kár volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!