Eurovíziós Dalfesztivál = MENŐ

2011. május 14. 15:53

Ha Wolf Kati belenevet a fogadóirodák képébe, és esetleg nyerni talál, vagy legalább a dobogóig jut, minden bizonnyal nemzeti hős lesz belőle.

2011. május 14. 15:53

„Kelet-Európában természetesen mindig elő lehet rángatni a nemzeti büszkeséget, még akkor is, amikor nyilvánvalóan globalizált és szándékosan ízléstelen magamutogatásról volt szó. Emlékezetes volt például a 2007-es év, amikor az őt futtató keresekedelmi csatorna és a hülye magyar bulvár közreműködésével Rúzsa Magdi, pályázata gyakorlatilag nemzeti ügy lett. Aki akkor meg merte említeni, hogy talán nem pont erre az ömlengő fájdalomra van szükség egy olyan fesztiválon, ahol sikítozó transzvesztiták rázzák magukat flitteres bikiniben, automatikusan hazaárulóvá fokozta le magát.


Szerencsére Wolf Kati szekerét egyik kereskedelmi csatorna sem tolja látványosan (naná, hiszen idén az m1 adja a gálát), így az idén nem ömlik ránk az euróvízós patriotizmus. Néhányan persze így is összezavarodtak, de hát Orbán Viktortól, aki Lothar Matthaus szövetségi kapitány himnusz-bömbölését is szépnek tartotta, nem egy hülye pojáca exhibicionizmusának. nem is várható el, hogy tudja, mi a magyar kultúra, és mi a nemzetközi giccs. Nem mintha bármelyikkel baj lenne, csak nem árt tisztában lenni a különbséggel.

A legújabb hírek szerint még a magyar diplomácia is megmozdította legendásan messze nyúló csápjait az ügy érdekében. Ha Wolf Kati belenevet a fogadóirodák képébe, és esetleg nyerni talál, vagy legalább a dobogóig jut, minden bizonnyal nemzeti hős lesz belőle. Pedig popszempontból kifejezetten konzervatív, a kettővel ezelőtti Madonnát idéző dalocskájával éppen az a baj, hogy még giccsnek sem elég erős. Egy ilyen versenyen tényleg nem a győzelem, hanem a minél szórakoztatóbb részvétel a fontos, ezt a szlovén transzvesztita stewardessektől a néhány évvel ezelőtti ukrán őrületig mindenki tudta. Gyönyörű este lesz a mai is.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2011. május 15. 21:34
Jó volt látni, hogy a dél-szláv háború befejeződött.....
tevevanegypupu
2011. május 15. 16:15
Nalunk egyetlen olyan enekesno van aki ilyen helyen megallna meg mindig a helyet, es ez Zalatnay Sarolta. Fuggetlenul a maganeletetol, a felfujt vagy leengedett melletol, bortonviselt dolgaitoles a koratol. A hangja, stilusa es egyenisege miatt.Sosem szerettem de ami igaz az igaz. Kar, hogy ilyen tekintetben leirtak mar. Mas nemigen alkalmas. vannak jo jazzenekesnoink de az mas kategoria.
május
2011. május 15. 14:07
Sosem értettem miért kell nekünk ezen a giccsparádén újra és újra részt venni? Azt se, miért vannak úgy oda a dalért és Wolf Katiért? Ettől függetlenül, rosszul esett látnom ezt a bukást és örültem volna a sikerének.- Viszont, azon gunyolódni, hogy valamiért közösen drukkolunk, az a nagyon nem menő!!!!
Kedves Robi
2011. május 15. 11:25
Majd pont a zsindexes ápolatlan, torz manó diktálja, hogy mi a menő és mi nem az, bruhhahaaa! Talán a hitközségben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!