Új királyok: az iskolai macsók és a terrorlegények

2010. november 14. 17:12

A szocialisták meg eszmetársaik a tanárokat tették felelőssé az iskolai erőszak elharapódzása miatt. Félelmetes ostobaság ez.

2010. november 14. 17:12

„A médiában látható számtalan degenerált műsor, lassan minden utcasarokra jutó önimádó celeb, a rossz családi háttér és a torz minták (s ez sem teljesen igaz, mert nem csak a »szegény legényekből« lesznek önmagukból kifordult fiatalok), a széthulló s így egymásra nem odafigyelő közösség meghozta az eredményt. Hogyne: ha valaki azt látja, hogy pofonnal minden elintézhető, miért ne tenné? Erre – mint i-re a pont – jön még a technikai fejlődés is, amely ugyan bizonyos szinteken és dimenziókban megkönnyíti az életünket, ám le is szoktat arról, amit együttműködésnek, egymás emberi mivolta tiszteletének, emberi kapcsolataink ápolásának nevezünk. (...)


A szocialisták meg eszmetársaik a tanárokat tették felelőssé az iskolai erőszak elharapódzása miatt. Félelmetes ostobaság ez, hiszen egy megvadult hordával, kigyúrt »hárommondatos« fiatallal mit lehet kezdeni? Az ilyen – miközben előveszi a bokszert – fel sem fogja, mi az, hogy többségi normakövetés. Mit lehet tenni egy olyan lelkivilággal, amely élvezettel nézi az előre megkomponált órai verekedést? A válasz röviden és realistán: szinte semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2010. november 15. 14:54
Nekem speciel a saját anyám volt az osztályfőnököm. Ha nem viselkedtem rendesen, olyan frászt kaptam tőle, hogy attól koldultam. Ez előfordult egyszer-kétszer. Többször már nem kellett, nem adtam rá okot. Lehet kommentelni!
Aszketa
2010. november 15. 03:54
A gyermekneveles elsosorban a szulok dolga. Sajnos a legtobb csaladban ez mar nem mukodik. Ha lehet egyaltalan csaladrol beszelni. A tanar mar nem erhet a gyerekhez mert aztan jon a kedves anyuka a mukormokkel es lesikitja a tanar hajat. Tehat akkor ha a szulo nem teszi meg a kotelesseget, a tanar pedig nem nevelhet csak annyi joga van hogy leadja a tananyagot aztan annyi, akkor ki nevelje a kolykoket? Az utca? Lehet hogy volt nehany tulkapas az iskolaban, de altalaban ha a gyerek nyaklevest kapott, azt meg is erdemelte. Az, hogy kap egy beirast az ellenorzobe, az nem er sokat, ha a szulo le se szarja mi van a gyerekevel, vagy bemegy az iskolaban es a pedagogusra boritja a tanari asztalt mer' o kemeny, mar a kocsmaban is mondtak neki... Regen a gyerekek tiszteltek a tanarokat, ma csak rohognek rajtuk es funkcionalis analfabetakkent kerulnek ki az iskolabol... Eljen a liberalizmus! Tenyleg, miert van az hogy peldaul a liberalis elharcos zsidok a sajat gyerekeiket ortodox rendszeru, konzervativ iskolaba jaratjak? Csak ugy eszembe jutott...
logo
2010. november 14. 22:29
Namost. Aki nem látja hogy az eldegenerálódott korszellemért, a brutál amcsi filmek a felelősek, az nem ért semmit. Az aluliskolázott szülők gyermekeik tömegei, a tévé előtt szocializálódnak. A gyermekek személyiségfejlődését, súlyosan deformálják, a képernyőn látottak. Másnap az iskolában ők is "terminátorok" szertnének lenni. Ez, egyenesen vezet a torzlelkűek, tobzódásához. Mit lehet ezen nem érteni?!
Igo-Vandar
2010. november 14. 21:19
Napjainkban egy átlagos önkormányzati fenntartású iskola azért van, hogy a pedagógusnak legyen munkahelye. A gyerek van az iskoláért (kvóta), az iskola pedig a pedagógusért (munkahely). Ez a szemlélet, minden ennek van alárendelve. Az igazgatónak arra kell fordítani az energiáit, hogy milyen trükközéssel, hogyan lehet a legtöbb lóvét kipréselni az államból, és ezt a legsötétebb konspirációkkal érik el. A szocik tudják, miről beszélnek, hiszen ők teremtették ezt a helyzetet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!