Szépségkirálynő alsó nézetből

2010. július 30. 07:17

Az Anna-bálon szinte alig akadt zug, ahol a bálozóknak ne kellett volna operatőrök váratlan felbukkanásától tartaniuk.

2010. július 30. 07:17
„A 185. Anna-bál közönségét persze senki se kérdezte, hogy akar-e nagy nyilvánosság előtt időt múlatni, meg hát a rendezvény szerves része a nép figyelő tekintete előtt történő látványos bevonulás. Mindenesetre az est élő közvetítésére vállalkozó Duna Televízió képein erősen feszélyezett bálozókat láthatott a néző. A kisebbik közszolgálati tévé ugyanis jelentős csapaterővel képviseltette magát a balatonfüredi partin: a mosdókat leszámítva szinte alig akadt zug, ahol a bálozóknak ne kellett volna operatőrök váratlan felbukkanásától tartaniuk.

Értem a célt: megfogni a néző kezét, behúzni őt is a forgatagba, hogy úgy érezhesse, mintha együtt dorbézolna az elittel. Márpedig a virtuális valóság felépítéséhez pénz, paripa, fegyver is kell dögivel. Jó példa erre a sport: míg régebben egy-két kamera elegendő volt a futballközvetítéshez, addig ma már a legelképesztőbb ötletekkel állnak elő a rendezők, hogy tényleg testközelivé varázsolják az élményt. Előbb-utóbb a főszereplőbe is bekerül valami mikrokütyü, és akkor jöhetnek az »így látta a labda« visszajátszások. (...)

Az Anna-bál legizgalmasabb epizódja, a bálszépe-választás se hozta, amit a produkció készítői vártak. A legújabb módi szerint nemcsak a báli nép, hanem a tévénézők is voksolhattak a lányokra: a távdöntést nagyjából tíz másodpercnyi látvány alapján kellett meghozniuk. Mindezt sikerült azzal megkoronázni, hogy a győztes hölggyel alsó kameranézetből készítettek interjút, ami újdonság ugyan, de az érintettől én kérek elnézést.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2010. július 30. 12:04
Az egész + a csinnadratra, csak szégyellni való. Cifra nyomorúság.
gentry
2010. július 30. 10:19
Nem hiszem el, hogy van ember, aki tévében akar megnézni egy bált.
drienovác
2010. július 30. 09:52
"Mindezt sikerült azzal megkoronázni, hogy a győztes hölggyel alsó kameranézetből készítettek interjút, ami újdonság ugyan, de az érintettől én kérek elnézést." a duna tv-s operatőrök és rendezők komoly hagyományokra néznek vissza ilyen ügyekben pl társastánc csapatversenyen - formáció- egyszer a rendező a stírölős kamerán felejtette az adást, kb fél percig csak az egyik kétségtelenül vonzó hölgy fenekének a mozgása töltötte be a képernyőt, aztán pedig legnagyobb mellek látványában részesülhettek a tánckedvelők, szintén jó sokáig ez persze nem baj, ha valaki home videót készít, de nyilvános adásban mégiscsak fura egyébként a stúdiófelvételek is bírnak érdekesek lenni, pl viktort régebben divat volt oldalról megvilágítani, oly módon, hogy az orrárnyéka lehetőleg a szájába lógjon... de bemutatták ugyanezt a bencze ilonával is
tevevanegypupu
2010. július 30. 09:25
Cselenyinek jo riportfilmjei vannak, de mint elnok sokszor tullott a celon. Nem tudom mennyire igaz az a tulszamlazasos ugy amibe keveredett, de az biztos, hogy eleg dicstelenul tavozik. A megdicsoulese, ez az az "emlekezes" amit az Anna bal elotti napon a Duna kozvetitett, izlestelen volt fuggetlenul attol, hogy saros-e vagy sem. Sara Sandor egeszen mas, o szolgalta a Duna tv-t, nem a tv szolgalta ot.. Az Anna balnak ujra zartkorunek kellene lennie, es talan nem artana az sem, ha a politikusok is maganemberkent vennenek reszt, ha mar muszaj nekik odamenniuk. Maradjon csak meg balatonfuredinek, ne probaljak meg mindenaron vallalkozassa silanyitani.. Egyebkent nekem is Kocsis Korinna tetszett a legjobban, viszont nem hiszem azt, hogy Borkai lanya fideszeskent volt ott, inkabb csak elsobalos kislanykent, akinek a szulei megengedhetik maguknak azt, hogy egy ilyen balra elviszek.(-:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!