Tréfás rádiótemetés

2009. november 20. 08:30

Ez egy tréfásan temetős Fábry-show volt, tele tréfával: pisi, kaki, fasz featuring tréfa és Tracy baszott nagy melle.

2009. november 20. 08:30
Eret vágnánk, de legalábbis elmennénk aludni, ha nem tudnánk, hogy médiatörténeti pillanatnak vagyunk szem és fültanúi: az Esti Showder nagy rádiós show-jában búcsúzkodik a Sláger meg a Danubius. Beszarás, hogy ilyen előfordulhat; ki fogja eztán azt mondani adás előtt, hogy kurva jó műsort csinálunk, partner? És most mintegy közbevetőleg, afféle csehszlovák táncdalfesztiválos, porcelánöltönyös-csokinyakis kombinációjú moderátorként azt kellene elmondanom, kínos mosolygások közepette, hogy eh, félre a tréfával!, csakhogy: ez volt a tréfa. Mert hát ez egy tréfásan temetős Fábry-show volt, tele tréfával: pisi, kaki, fasz featuring tréfa és Tracy baszott nagy melle, de előtte még a tréfa jegyében bepillanatragasztózzuk a Vadon Jani cipőjét, hogy a Vadon Jani kicsit fejjel lefelé lógjon, és tényleg, a Vadon Jani kicsit fejjel lefelé lóg, micsoda tréfa, látják?, fejjel lefelé lóg!

Fiaid sakkoznak, ugye?!, igen, az egyik nagymester, de ügyvéd, a másik nemzetközi nagymester; jó, akkor felhívjuk Márta nénit. Férjed kubai, hogy találkoztatok, Edina? Aha, aha, bráner, aha; szépen beszélsz, Piros, bráner, rádiósnál ez ritka, muhaha. Volt ebben az egészben valami drámai; mintha valami kötelező szilveszteri buli futott volna, amelynek részvevői éppen nincsenek jó (mármint kurva jó) hangulatban, de ha már meghívták őket, akkor azért elmennek, és ott megpróbálnak viccesek meg előremutatók (mármint kurva viccesek meg kurva előremutatók) lenni, miközben az egykori humorista önmagát szórakoztatja a faszságaival.


Murányi András: Tréfás rádiótemetés (NOL)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!