Nincs megállás: Milák a fő számában a legjobb idővel döntős az ob-n!

2024. április 10. 09:54

Elképesztő visszatérés, este újabb aranyérmet nyerhet olimpiai bajnokunk a Duna Arénában.

2024. április 10. 09:54
MILÁK Kristóf

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Miután tegnap tarolt a visszatérő Milák Kristóf 100 méter gyorson és simán országos bajnok lett, bizakodóak lehettünk, hogy minden a legnagyobb rendben van az olimpiai bajnokkal, ma délelőtt pedig végleg megnyugodhattunk:

a 200 pillangó előfutamában a legjobb időt úszta a szám regnáló olimpiai és Európa-bajnoka!

Ezt is ajánljuk a témában

Milák a világ idei hetedik legjobb időeredményével, 1:55.43-mal az első helyen jutott be a szám esti döntőjébe, ahol ott lesz a csapattársa, Márton Richárd is. Izgalmas finálé elé nézünk...

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­l­á­n­­y­o­k­­ ­v­á­­­r­­­n­a­­­k­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
KBA98
2024. április 10. 16:29
Tudom, hogy az úszás magányos sport, de azért lehet, hogy szükségük van a nézők buzdítására. Ha valaki lenézi az eddigi szurkolóit, sőt nem is áll szóba senkivel, akkor csak ússzon nyugodtan. Kolléganője is elvette a sulykot, már-már a fellegekben járt, mindenkit lenézett, minden kellett neki, aztán most már nem tudom, hogy hány embert érdekel, hogy a lányának külön dadája legyen az uszodába, meg mikor kit tilt ki az uszodából? Engem nem!
Tommaso
2024. április 10. 15:31
Ha valaki kacagni akar, olvassa el, mit ir a szagértő rugbista álnevű troll "Nincs nagy gond. Azt a hiányzó 3-4 másodpercet valahogy csak lefaragja" Ebben a sportágban SZÁZADMÁSODPERCEK számitanak. Krva nehéz minden javitás. egy mp = 100 századmp !!!!!!!!!!!!!!!
Tommaso
2024. április 10. 15:27
Ne kergessünk hiú ábrándokat! Tudjuk, hogy az idők ebben a sportágban évről évre javulnak. Milák ezzel a szar időeredménnyel a legutóbbi VB-n a legjobb HATBA sem tudott volna beúszni. Vele szembe a magyarok elvárás az ÉREM, s nem az olimpiai részvétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!