Kapás Boglárka vicces videóban kommentálja, hogy kijutott az ötödik olimpiájára

2024. április 11. 10:35

„Nagyon szerencsés vagyok veletek!” – fogalmazott az úszónő.

2024. április 11. 10:35

„Végre sikerült! Ott leszek Párizsban, az ötödik olimpiámon!” –írja Instagram bejegyzésében Kapás Boglárka, majd úgy folytatja: „Nagyon köszönöm a szurkolást és a sok gratulációt, nem tudom elmondani milyen jólesik. Amit meg pláne nem lehet szavakkal kifejezni, az a hála azoknak, akik elhoztak idáig: Balázs, Feri bácsi, Gyuri, Ádám, Anyukám és Apukám, a családom, csapattársaim és mindenki aki szereti haha... nagyon szerencsés vagyok Veletek” – olvasható a bejegyzésben, amelyben egy saját videót is közzétett az úszónő:

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­n­­y­­­o­k­­­ ­­v­á­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 13. 00:11
Kedves video, de egyáltalán nem vicces. Vicces az lenne, ha mikor behapsizik, azt mondja magának: Kapás van, Bogi. Mikor kb 10 éve felszedtem, tetszett neki (ez) a dumám
Tommaso
2024. április 13. 00:09
Buta, buta herceg! Egy párizsi USZODÁBAN rendezik a versenyt, és nem egy folyóban
herceg-3
2024. április 12. 15:07
Büszke lehet rá, hogy szaros vízben kell majd úsznia! :D Néha majd lecsúszik a torkán egy kis víz tetején lebegő, francia szardarab...! :D Éppen olvasom a cikket, miszerint sok úszó szám elmaradhat mert olyan a Szajna, mint a szennyvízcsatorna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!