Az olimpia előtt cserbenhagyja edzője aranyesélyes magyar úszónkat?

2024. április 03. 15:05

Michael Phelps egykori trénere, Bob Bowman váratlanul bejelentette: Arizonából Austinba költözik.

2024. április 03. 15:05

Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon

Sokan hangot adtak aggodalmuknak, amikor kiderült, hogy Michael Phelps egykori edzője, Bob Bowman váratlanul bejelentette: Arizona államból Texasba költözik, az egyetem austini bázisán folytatja a munkát. Ám a magyar olimpiai aranyesélyes úszó, Kós Hubert felkészülését segítő szakember döntése szerencsére nem befolyásolja a magyar tehetség edzéseit. Kiváló hátúszónk a trénerrel ugyan még nem beszélt, de azt megerősítette, hogy nem borul fel a tervezett programja a párizsi játékok előtt.

A 200 háton vb-aranyérmes klasszis mindenkit megnyugtatott:

Nincs változás, az olimpiáig Bobbal edzek, ez biztos.

Jövő héten San Antonióban lesz verseny, aztán megyünk Coloradóba magaslati edzőtáborba – utána lehet változás az eddigiekhez képest, hogy még visszajöhet-e ide Bob vagy már nem, és akkor esetleg Leonnal (Marchand-nal) másutt készülünk tovább. De tuti, hogy együtt maradunk, így hárman biztosan” – jelentette ki a szövetség honlapján Kós.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­­á­n­­­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
bagoly-29
2024. április 04. 16:26
Na ettől féltettem Hubit! Hosszú is ráfizetett erre Londoniban!
Upuaut
2024. április 04. 07:09
És?
Málaga21
2024. április 03. 18:35
"Az olimpia előtt cserbenhagyja edzője aranyesélyes magyar úszónkat?" De rühellem az ilyen "kérdéseket". Van szerződése, vagy nincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!