Ő lehet az Újpest új tulajdonosa a távozó belga után

2024. február 06. 08:18

Magyar bankár jöhet, nagyon komoly pénzügyi háttérrel.

2024. február 06. 08:18

A Nemzeti Sport arról ír, hogy Benczédi Balázs bankár léphet Roderick Duchatelet helyére az Újpest FC-nél. Emlékeztetnek: a patinás magyar labdarúgó klub belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet megegyezett a klub eladásáról. Mint kiderült, a belga üzletember megérkezett a fővárosba, és a lap információi szerint a héten találkozhat az új vezetéssel, aláírni a szerződéseket.

Megtudtuk: 

a jövőben Benczédi Balázs bankár vezetheti a klubot, egy hazai nagyvállalat háttértámogatásával. 

A kispadon nem lesz váltás a keddi bajnoki meccs előtt, vagyis a DVSC ellen is Nebojsa Vignjevics irányíthatja majd az együttest, írják. 

Benczédi Balázs egyébként

 a Magyar Fejlesztési Bank és az MVM igazgatósági tagja, de korábban a Diófa (ma Gránit) Pénzügyi Alapkezelő vezérigazgatójaként is tevékenykedett.

 A bankárt megkereste a portál, ám ő a leendő háttértámogatóhoz irányította őket, amely egyelőre nem kommentálja az értesülést.

Nyitókép: Világgazdaság

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. február 06. 16:56
Nye Bajszos Víg Nyevics!
chief Bromden
2024. február 06. 13:04
Huh, már megijedtem, hogy Gyözike lesz az.
zsellér péter
2024. február 06. 10:41
Végre magyar kézben a csapatom Azért várjuk meg melyik nagy cég áll mögötte amiről a közlemény is szól A NER-ező szerencsétleneknek bármennyire is fáj ,egy lépést megint teszünk hazánk visszavételére - Hiába reménykednek abban , hogy megint gaz , gyom és rom legyen a magyar pályákon ,az építkezők nyernek a rombolók felett
lájkbajnok
2024. február 06. 09:46
NER-lovag.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!