Megbüntették az Újpest „fekázó” vezetőedzőjét

2024. február 29. 13:31

„Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen” – mondta Mészöly Géza.

2024. február 29. 13:31
null

Döntött az MLSZ Mészöly Géza ügyében, akit alig neveztek ki az Újpest vezetőedzőjének, máris olyat nyilatkozott egyik első sajtótájékoztatóján, hogy után tőle volt hangos a hazai sportsajtó. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 1+2 hónapra tiltotta el a vezetőedzőt, egy hónapig biztosan nem vezetheti a csapatot, a másik két hónap pedig felfüggesztve van, azaz irányíthatja a gárdát, azonban még egyszer valami hasonló cifrát nyilatkozik, érvénybe lép a két hónap eltiltás. 

A Magyar Labdarúgó-szövetség a DVTK elleni idegenbeli győzelem után indított eljárást Mészöly Géza ellen, aki a meccs azt mondta:

 Tudtunk váltani egy picit és a beszálló játékosok is… Most Franklinre (Sasere – a szerk.) gondolok. Nem szerettem én se játszani ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja a labdát és megcsúsztatja. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni”.

Az MLSZ döntése értelmében Mészöly már a csütörtöki, Paks elleni Magyar Kupa-mérkőzésen sem lehet ott csapata mellett. A Nemzeti Sport szerint Mészöly Géza fellebbez a döntés ellen, de a fellebbezés nem halasztó hatályú. A fellebbviteli bizottság leghamarabb jövő héten hozhat döntést az ügyben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­y­o­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 18. 22:29
Fellebbez????? Mondta vagy nem mondta? Mondta, s ezt nem is tagadja. Hat akkor?
blondiner
2024. március 01. 23:20
Egy román bírót azért tiltottak el, mert egy kérdésre azt válaszolta: negru - ami románul fekete :D
bajai__
2024. március 01. 08:12
Idáig süllyedtünk mi is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!