Eldőlt: Duchatelet eladja az Újpestet, magyar tulajdonosa lehet a történelmi klubnak

2024. február 03. 10:01

Jövő héten alá is írhatják a papírokat.

2024. február 03. 10:01
null

A Nemzeti Sport a pénteki MTK–Újpest (3–0) mérkőzést követően, a Duchatelet család közvetlen környezetéből és más klub közeli forrásokból arról értesült, hogy megszületett az egyezség az Újpest belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet és a klub leendő tulajdonosai között. Jövő héten írhatják alá a szerződéseket, és a váltást napokon belül be is jelenthetik.

A lap úgy tudja, egy hazai nagyvállalat háttértámogatásával valósulhat meg a tulajdonosváltás. 

Az Újpestnek magyar tulajdonosa lesz.

Az új tulajdonossal együtt hamarosan új szakmai stáb is érkehet a klubhoz, és a háttérben már folynak a tárgyalások az erősítésnek kiszemelt játékosokról.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. február 03. 15:48
Az NSO már annyiszor eladta az Újpestet, hogy nem megy fel a hír hallatán a pulzusom! A Honvédot is remek magyar befektetők vették meg és milyen jól jártak vele a drukkerek!
oberennsinnen49
2024. február 03. 14:17
zsellér péter Az NSO-n ezt válaszoltam fidobacsi-nak: fidobacsi Láthatóan OKOSNAK tartod magad..., mint írod az okosságodat: "ahol 1950 től, a Rákosi korszaktól végig a Kádár korszakban a kommunista párt erőszak szervezetének , a belügynek illetve a rendőrség kebelén belül működtek. " -- Hol épített Kádár új stadiont? A rendőrség kebelén belül, vagy a kolhozista Földművelésügyi Minisztériumén? Khmmm, nem hallom a makogásod. --- a kommunista párt erőszak szervezete melyik csapat Magyar Válogatott középhátvédjét végezte ki (egyedül a Rákososta-kádárista rendszerben? Khmmm, nem hallom a makogásod. Melyik csapat verte végig fél Európát a 60-70-es években többször is? Evertontól, Leedstől, Benficán, Celticen, FC Kölnön stb. keresztül? Khmmm, nem hallom a makogásod. Melyik magyar csapatot hívta meg a Barcelona a szezonkezdő Juan Gamper Kupára a Camp Nouba? Ezeket kellene szégyellnünk? Khmmm, nem hallom a makogásod. Péter: A makogást illeti, EZ RÁD NEM VONATKOZIK, természetesen-. Üdv.
zsellér péter
2024. február 03. 13:22
EGY ÚJ ASCHNER LIPÓT BÁCSIRA VÁRUNK. AZ ÖREGET EGYSZER NEM ENGEDTÉK BE MECCSRE MERT OTTHON HAGYTA A BÉRLETÉT .HIÁBA TUDTA HOGY Ő A TULAJ. A REND AZ REND HAZAMENT ÉRTE A RÓZSADOMBRA A JEGYSZEDŐ FIÚT MÁSNAP HÍVATTA A TUNGIBAN - AKKORIBAN A GYÁRBAN DOLGOZTAK AZ UTE ALKALMAZOTTAK- ÉS KITÜNTETTE. ILYEN BECSÜLETES EMBEREK KELLENEK A GYÁRBA ÉS SPORTBA MONDTA AZ ÖREG EZ A TÖRTÉNET MINDENT ELMOND A RÉGI IDŐK ÚJPESTJÉRŐL HAJRÁ LILÁK !!! CSAPATUNK LESZ!!!
zsellér péter
2024. február 03. 13:06
ober... ahogy az NSO .n már megbeszéltük a Dózsa nevet szégyellem , az nem kell a többi rendben Tisztelettel: Mátyásföldi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!