Szívmelengető újévi jókívánságot posztolt Marco Rossi

2024. január 01. 17:05

A magyar válogatott szövetségi kapitánya egy beszédes képet is közzétett.

2024. január 01. 17:05
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya interjút ad a Mandinernek

Megható jókívánságot posztolt közösségi oldalán 2024 január 1-jén Marco Rossi. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Facebookon egy olyan képpel üzent követőinek, amely erőteljesen kifejezi mennyire fontos számára a család. A fotón a Rossi család tagjainak – Mariella, a Maestro felesége, a lányuk Gaia, és fiuk Simone, és persze a családfő – összefonódott kezei láthatók, jelképezve a köztük lévő eről kötődést.  

„Boldog Új Évet barátaim! Azt kívánom mindannyiunknak, hogy 2024 még jobb és sikeresebb legyen számunkra, mint amilyen a 2023-unk volt. Egy család vagyunk. 🇭🇺 Mi vagyunk a magyarok!”

 – írta a képhez a kapitány, utalva ezzel az ősszel megszerzett magyar állampolgárságára, és arra, amit több interjúban is elmondott, hogy a magyar válogatott szurkolóit és a válogatottat is egy családnak tekinti. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2024. január 02. 09:32
BUÉK Marco é tua famiglia!
Gyurcsany-embere
2024. január 02. 00:15
Mióta is hiszi magát magyarnak ez a külföldi gyökér?
tajtajacsak-2
2024. január 01. 20:32
"Marco Rossi megmondta, hogy minden jó lesz, de a legjobb téma az, hogy..."
kizokkentido
2024. január 01. 19:11
Mindig is mondtam, hogy a teljes hazai "szakember"gárdát ki kellene rúgni. Amint jött egy olyan profi szakember aki nem tűri a lazsálást és a kivételezést, szinte azonnal jöttek az eredmények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!